Bekymret Janni Ree: Karsten er i særlig risiko for COVID-19 - Her & Nu

Bekymret Janni Ree: Karsten er i særlig risiko for COVID-19

‘Forsidefruer’-baben frygter, at Karsten er i en alder, hvor han ikke vil klare sygdommen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. marts 2020 kl. 20:55

I disse dage er bekymringerne store i hjemmet i Vedbæk, hvor både Karsten og Janni forsøger at fortsætte med at leve livet. Men det er svært, når der hele tiden bliver sagt i nyhederne, at corona-virus er farligst for de ældre.
LÆS OGSÅ: Kommer der en ny frue i ‘Forsidefruer’?!
– Jeg er meget bekymret for Karsten, som jo har en svær alder med hensyn til det her. Jeg er da også bekymret for mig selv. Men allermest for Karsten, siger 50-årige Janni Ree til Realityportalen.
Karsten fylder 75 år til sommer, og han er ryger. Ifølge Sundhedsstyrelsen er det den gruppe mennesker, der er over 80, som corona er særligt farlig for. Dog skal personer over 60 også passe ekstra på. Desuden er rygning en risikofaktor.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne

Sådan har vi det med hamstring

– Karsten er bange. Han synes ikke, det er rart. Han ved jo godt, at han har den alder, han har, og derfor er han selvfølgelig også selv bekymret, siger ‘Forsidefruer’-stjernen og fortsætter:
– Det fylder meget hos os. Vi har jo nyhederne kørende nærmest døgnet rundt. Vi passer på med ikke at se for mange mennesker, og vi går heller ikke så meget ud.
LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor var stemningen akavet under modeshow
Det er også Janni, der tager sig af alle indkøb.
– Vi er selvfølgelig ikke nede og hamstre, vi føler, at der er varer nok. Men det er hovedsageligt mig, der går ud blandt andre. Så kan jeg jo selvfølgelig blive smittet og tage det med hjem, men vi er jo også nødt til at leve, siger hun.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
Karsten Ree har det til nu godt, og har ikke udvist nogle symptomer på COVID-19.
– Han har et godt og stærkt helbred. Jeg tror, han ligger i den stærke ende, siger Janni, der er glad for, at de nåede at få deres rejse til Peru sammen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest
Janni og Karsten er ikke kun bekymret på deres egne vegne, de tænker blandt andet også på alle de mennesker, som pludselig står i en økonomisk presset situation.
– Jeg tænker på de små virksomheder, der måske skal dreje nøglen om og rejsebranchen, der er alvorligt udfordret. Jeg tror, der er mange, der knækker nakken på det her, siger Janni.