Bekymret Gunnvør frygter for fremtiden med Oliver - Her & Nu

Bekymret Gunnvør frygter for fremtiden med Oliver

Forholdet mellem forsidefruen Gunnvør og modellen Oliver Bjerrehuus har været presset til det yderste.

Af Ritzau - 29. marts 2017 kl. 13:29
Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem modellen Oliver Bjerrehuus og forsidefruen Gunnvør Dalsgaard har været et stormfuldt et af slagsen. Parret har aldrig lagt skjul på, at de begge har temperament, og at deres forhold er gået op og ned.
Parret venter nu deres tredje barn, men den selvstændige Gunnvør har faktisk tvivlet på, om hun og Bjerrehuus overhovedet kunne få det til at fungere denne gang. Det fortæller hun i aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’.
Her er det meningen, at Oliver skal komme forbi og hjælpe den vordende mor med at samle en børneseng, men efter Gunnvør har været en tur i Dubai, er forældreparrets forhold blevet forværret.
– Det går virkelig dårligt, og vi kan slet ikke være sammen for tiden. Faktisk er jeg bange for, om vi overhovedet kan finde ud af det igen, siger Gunnvør i programmet og fortsætter:
– Det er da helt vildt hårdt at skulle forestille sig en fremtid sammen med snart tre børn, og vi er uenige om rigtig, rigtig mange ting.
LÆS OGSÅ: Gunnvør tager afstand fra Oliver Bjerrehuus
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg synes ikke, det er fedt at lave drama-tv
Ingen traditionel familie
Oliver Bjerrehuus og Gunnvør har i forvejen to døtre sammen, og de venter nu deres første fælles søn. Parret er i øjeblikket ikke sammen, og det er også børnene, der er Gunnvørs primære fokus, fortæller hun i aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’.
– Mit håb i forhold til fremtiden lige nu er, at jeg kan give mine børn et rigtig, rigtig godt liv. Det må være det altoverskyggende. Men selvfølgelig ikke som nogen traditionel familie, det bliver det ikke, siger hun.
‘Forsidefruer’ bliver vist i aften klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om graviditeten: Jeg glæder mig, til det er overstået
LÆS OGSÅ: Oliver om babylykke: Er du sindssyg, vi er glade
LÆS OGSÅ: Suzanne om Olivers babynews: Jeg glæder mig helt vildt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.