Bekræftet: Sexglad paradiso med i ‘Robinson Ekspeditionen’

‘Robinson Ekspeditionen’ får deltagelse af en af paradisoerne fra denne sæson.

Af Jonas Sand - 13. juni 2016 kl. 13:09

Allerede tilbage i april kunne Realityportalen.dk afsløre, at ‘Paradise Hotel’-deltageren Caroline Petersen var en del af deltagerne til den kommende sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. Og nu bekræfter TV3, at den er god nok.
– Der var en caster, der ringede til mig og spurgte, om jeg ville være med. Jeg fik en time til at tænke over det, og jeg måtte gerne snakke med en veninde om det. Så jeg ringede til min bedste veninde og snakkede med hende om det, siger Caroline til TV3.
– Vi tænkte, at det da kunne være sjovt, hvis jeg prøvede det. Det vil være så anderledes end det, jeg er vant til, og det tror jeg måske kunne være meget sundt. Så jeg tænkte: “Det gør jeg sgu!”.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sexglad paradiso med i ‘Robinson Ekspeditionen’
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sandheden om bruddet: Theis var utro med ‘Paradise’-Caroline
En dildo i kufferten
Caroline indrømmer blankt, at hun ikke har set meget af ‘Robinson Ekspeditionen’, og heller ikke inden afrejsen fik hun set noget af TV3-programmet.
– Jeg har faktisk ikke set så meget ‘Robinson’. Jeg lod med vilje være med at se det, inden jeg skulle af sted, fordi jeg tænkte, at jeg nok ikke ville tage af sted, hvis jeg så det. Så jeg turde faktisk ikke se det. Men jeg vidste godt, at det ville blive hårdt.
På ‘Paradise Hotel’ gjorde Caroline sig især bemærket for at onanere, hver gang muligheden bød sig. Og hun havde da også planlagt, at det samme skulle ske på den eksotiske ø.
– Jeg havde en dildo med som personlig ting, fordi min tanke var, at jeg skulle onanere, for det er jeg vant til. Men man har ikke lige så meget behov og lyst til sådan nogle ting, når man går rundt og er sulten hele tiden. Jeg fik onaneret to gange den første dage – heldigvis uden kamera – men ellers gjorde jeg det ikke dernede, slår Caroline fast.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3’s våde drøm: Champagnedrengen i ‘Robinson’

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Botoxkongen med i ‘Robinson Ekspeditionen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.