Behrad slår fast: Nu er det slut med reality

Tre forsøg har han givet det med reality-tv, men nu er det slut, understreger han.

Af Mikkeline Andersen - 5. september 2014 kl. 19:20

Der var ikke megen begejstring at spore hos de andre deltagere i ‘Robinson’, da Behrad indtog programmet. Jubelscener fik han heller ikke i sidste års ‘Robinson’ eller ‘Et ton cash’, som han også har medvirket i. Og nu er det slut.
– Jeg kommer nok aldrig nogensinde til at være med i et realityprogram igen, det er simpelthen for jantelovsagtigt til mig, siger Behrad til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Jim Lyngvold lancerer ny cremeserie
Et socialt eksperiment
Da Behrad røg ud af sidste års ‘Robinson’, betegnede Jakob Kjeldberg ham som en “social katastrofe”. Et socialt eksperiment er også det, som Behrad mener er kendetegnende for ‘Robinson’.
– Jeg ser det som to slags mennesker. Dem, der prøver at presse hinanden til at yde deres bedste og er stolte af det, de kan præstere, og så er der de andre, som nøjes og ikke kan lide, når de andre gør noget, som de ikke kan, siger Behrad.
Om det er i livet hjemme i Danmark eller på en øde ø, så vil Behrad altid gøre, hvad han kan for at trives bedst og hjælpe menneskene omkring ham, lyder det fra den ‘Robinson’-fascinerede fyr.
LÆS OGSÅ: Reality-par i ‘Robinson’: Intet kan komme imellem os
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.