'Beauty Bosserne'-stjerne under angreb: Det gør mig ked af det - Her & Nu

'Beauty Bosserne'-stjerne under angreb: Det gør mig ked af det

Der er ikke meget hygge over ‘Beauty Bossernes’ teselskab.

Af Louise Vilsbøl - 11. februar 2019 kl. 13:04

Når ‘Beauty Bosserne’ i aftenens afsnit mødes til afternoon tea, er der lagt i kakkelovnen til mere end et opgør. Der skal både sættes fokus på Mai Manniches mulige køb af følgere, og så kommer Camilla Frederikkes kunstige look under luppen, men det er hun ikke glad for.
SE BILLEDERNE: ‘Beauty Bosserne’-stjerne har fået et barn
– Jeg bliver ked af, at de andre ‘Beauty Bosser’ er så kritiske overfor mig i forhold til at få lavet noget, når det er sådan, at jeg sidder med unge følgere, for jeg har det sådan lidt, at I sidder nærmest inddirekte og siger, at jeg er et dårligt forbillede, og det føler jeg virkelig ikke, jeg er, fortæller Camilla Frederikke og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
– Jeg føler, jeg er et meget ærligt forbillede, og jeg er ikke en af dem, der sidder og gemmer mig bag en perfekt facade. Jeg fortæller tingene, som de er, og det synes jeg, er værd at se op til.
Der er lagt op til et dramafyldt afsnit i aften kl. 21.00 på Kanal4, få en forsmag på diskussionen herunder.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk sagde nej til ‘Ex on the Beach’