Basim åbner op om deltagelse i ‘Paradise Hotel’

Basim er meget begejstret for ‘Paradise Hotel’, og der er flere grunde til, at han nok kommer til at følge med i den nye sæson.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. april 2021 kl. 12:52

Tidligere på ugen kom det frem, at 28-årige Basim Moujahid er kunstneren bag årets titelsang til ‘Paradise Hotel’.

Han har tidligere skrevet ‘Paradise’-ørehængere som ‘Sydpå’ og ‘Døgnrytme’, som begge blev sunget af Bro. Da det i 2018 var ‘Sydpå’, som deltagerne festede til på hotellet, endte Bro også selv med at tjekke ind som gæst i Mexico for et par dage.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

Spørgsmålet er, om også Basim tjekker ind på ‘Paradise Hotel’ i den nye sæson, men svaret fra den unge kunstner er ikke helt klart.

– Hvis jeg blev spurgt, om jeg ville være med som deltager i ’Paradise Hotel’, så ville jeg svare, at jeg først lige skulle i træningscenteret et par gange. Og så kan de spørge mig igen, når træningscentrene åbner, siger han og tilføjer, at selvom han ikke er helt sikker på, at han har lyst til at deltage, så er han vild med programmet.

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts

Fra 13. april går det løs med ‘Paradise Hotel’ 2021. (Foto: TV3/Janus Nielsen)

– Jeg synes, ’Paradise Hotel’ er et genialt program og koncept og vildt underholdende. Det er sjov og ballade, siger han.

Det lyder altså ikke til, at vi i denne omgang får hitmageren at se i realityprogrammet. Heller ikke som gæst, for Basim afviser at have mødt nogle af paradisoerne.

LÆS OGSÅ: UUH! Teitur kommenterer på forholdet

Det mener paradisoerne

Han skulle ikke bruge mange sekunder til at overveje, om TV3 måtte bruge hans sang ‘Du gør det godt’ til den nye sæson. Han er både stolt og beæret over, at valget faldt på ham, når nu der er så mange kunstnere at vælge imellem.

– Da de ringede og spurgte, skulle jeg lige kort overveje, hvilket liv sangen skulle have, men jeg nåede hurtigt frem til, at selvfølgelig må de spille den nede på hotellet. Deltagerne har skrevet til mig, at det er en mega fed sang, og det er jeg vildt glad for.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Sangskriveren, der blev kendt i ‘X Factor’ i 2008, har også tænkt sig at følge med, når der den 13. april er premiere på sæson 17.

– Hvis vi har tid til at tænde for ’Paradise Hotel’ i studiet, så skal jeg følge med. Jeg skal lige se, hvad de unge mennesker har gang i på hotellet, og hvad min sang kan få frem i dem.

LÆS OGSÅ: Afslører familieforøgelse

Læs mere om