Barnebruden fejrer skilsmisse med kæmpe fest - Her & Nu

Barnebruden fejrer skilsmisse med kæmpe fest

De blev gift, da hun var 16, og han var 51. Nu er forholdet officielt gået i stykker, og det skulle naturligvis fejres.

Af Jonas Sand - 5. maj 2017 kl. 12:17

Courtney Stodden har oplevet meget i en alder af blot 22 år. I 2011 blev hun som 16-årige gift med den dengang 51-årige skuespiller Doug Hutchison, og siden har hun både oplevet en graviditet og en ufrivillig abort. Nu kan hun også skrive en skilsmisse på sit cv.
Tidligere i år rapporterede flere amerikanske sladdermedier, at det var slut mellem parret, og nu bekræfter den tidligere ‘Big Brother’-deltager bruddet. Det gør hun over for The Ashley, hvor hun også fortæller, at hun i weekenden afholdt en stor fest for at fejre skilsmissen.
– Vi er gået fra hinanden, så det har været en svær tid for mig. Det er en følsom tid for mig, og selv om det er gået i retningen mod en skilsmisse i et stykke tid, så begynder vi virkelig at føle, at vi ikke længere er sammen, siger hun til mediet.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Ung mor dropper forlovelsen
Coutney har været gift med Doug i hele hendes indtil videre korte voksne liv.
– Jeg blev gift som 16-årig, så Doug har været omkring mig i så lang tid. Jeg ser ham som en vigtig figur i mit liv på så mange punkter. Vi går fra hinanden, men vi vil stadig gerne være en del af hinandens liv, hvis det kan lade sig gøre, når røgen har lagt sig, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-stjerne har mistet sit barn
Omvendt polterabend
Selv om det kan lyde bizart med en skilsmissefest, så tror Courtney Stodden, at det kan være en stor hjælp for hende.
– Jeg tror, at festen kan hjælpe mig mere at lysne lidt op. Vi blev gift i et lille kapel i Vegas med fem andre mennesker, så vi havde aldrig en stor polterabend. Så den her fest er en underlig polterabend – bare omvendt, siger hun og slår fast, at hun nu for alvor har planer om at slå sig mere løs, efter hun har været gift, siden hun var 16 år.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea vil have en donorbaby
Realitydeltageren slår fast, at hun håber, at de kan bevare et godt forhold til hinanden.
– Vi har ikke tænkt os at være et af de der grimme Hollywood-par, der bare ødelægger hinanden. Vi vil være et godt eksempel for andre berømte par, der gennemgår en skilsmisse. Det gør det hele hårdere, og der er mange spændinger mellem os lige nu, men vi forsøger at forblive kærlige og fulde af respekt over for hinanden.
Courtney Stodden fortæller desuden, at hun er i gang med at skrive en selvbiografi, mens hun også har planer om at lave mere fjernsyn i fremtiden.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

All Divorce parties should look like this ! Thank you @courtneyastodden for celebrating with us tonight .

Et opslag delt af Crazy Horse III (@crazyhorse3lv) den

Celebrating @courtneyastodden divorce tonight with cake and lap dances ????

Et opslag delt af Crazy Horse III (@crazyhorse3lv) den


LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far snuppet med narko i blodet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.