Baris om forholdet til Tessie: Mit ry blev ødelagt - Her & Nu

Baris om forholdet til Tessie: Mit ry blev ødelagt

Baris kommenterer på rygterne om, at han udnyttede Tessie for ‘fame’.

Af Lærke Stræde - 25. februar 2020 kl. 07:27

Der var to sider af samme sag, da forholdet mellem Baris fra ‘Robinson Ekspeditionen’ og ‘Ex on the Beach’-baben Tessie sluttede. Nu florerer der rygter om, at Baris blot udnyttede Tessie for at få mere opmærksomhed i offentlighedens lys.
Spørger man Baris, er disse rygter, som eftersigende skulle være startet af Tessie selv, lige til at grine af.
– Jeg gør af grin! Hvis det var fame, jeg gik efter, havde hun nok ikke været mit førstevalg, fortæller han i sin Instagram-story.
LÆS OGSÅ: Paradiso om fast sexpartner: Han er ikke min type

Ikke nok følgere

Ifølge Baris er der mange andre, som er mere kendte end hende, og han ville derfor aldrig alene på den baggrund vælge at være sammen med hende.
– Hun skal stoppe med at tro, at hun er Irina eller Geggo. Hun er ikke den første med mange følgere, som jeg har været sammen med. Og så mange følgere har hun heller ikke, skriver han på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Du ryger kraftedeme på gaden”: Sådan går det ‘Luksusfælden’-parret i dag
Han har desuden ikke meget tiltro til de følgere, som trofast følger med på Tessies Instagram. Det er ikke den målgruppe, Baris søger.
– De fleste af Tessies følgere er der på grund af drama. Hvis det var den type kendt, jeg ville være sammen med, havde jeg giftet mig med Rasmus Paludan, fortæller han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu tjekker endnu en babe ind på ‘Paradise’

‘Famen’ var dog alligevel nok til, at han slog op

Men selvom Baris giver udtryk for, at han ikke just er imponeret over Tessies ‘fame’, så meddeler han dog alligevel, at det var på grund af offentlighedens store interesse i deres forhold, at han valgte at slå op med hende.
– At være offentlig med Tessie ødelagde automatisk mit ry, fordi hun handlende, som hun gjorde, fortæller Baris og fortsætter:
– Vi havde tit diskussioner om ting, hun lagde op. Offentligheden og manglen på privatliv var en af grundene til, at jeg gik fra hende.
LÆS OGSÅ: AV! Så langt går Sy Lee for skønheden