Baris åbner donut-butik: Ikke en kopi af Türker

Baris åbner til august en donut-butik, men det bliver ikke kopi af Türkers forretning.

Af Rikke Lynge - 3. juni 2020 kl. 15:03

Baris Balo kendt fra ‘Robinson Ekspeditionen’ åbner den 1. august en donut-butik ‘Don Jones Donuts’ i Albertslund, og flere følgere på Instagram mener, at han laver en kopi af Türkers donut-butik ‘Bronuts’, men det er Baris ikke enig i.

– Det er noget pjat at sige, at vi kopirer. Hvis verden var så umoden og barnlig, så skulle du tage ét sted hen og købe din brunch, ét sted hen og købe din kebab, du ville kun have ét tøjmærke og kun én anvis. Det er jo dumt og urealistisk, fortæller Baris til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg tror kun, det er alle andre end os, der er i branchen, som ikke havde forventet, at der ville komme den her konkurrence.

LÆS OGSÅ: UH! Vender Türker tilbage til skærmen? 

Ifølge Baris er der god stemning mellem ham og Türker.

– Türker var faktisk den første til at skrive tillykke med butikken, og at ham og Nino (Türkers bror red.) glæder sig til at komme og smage. Alt drama har foregået mellem hans følgere og mine følgere. Og det er da også dejligt at vide, at man har folk, der støtter en, men vi (Baris og Türker red.) er ikke selv ude på at starte en krig, fortæller Baris, der også giver Türker og Nino cadeau for deres forretning.

– Türker og Nino har uden tvivl startet den her “hype” op omkring donuts i Danmark, den skal de have.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge på de sociale medier: Sådan gør jeg

Sådan opstod idéen

Baris blev overtalt af to barndomsvenner til at starte den nye donut-butik i barndomsbyen Albertslund, og vigtigst for Baris er, at deres donuts kan skille sig ud fra mængden.

– De introducerede mig for deres forretningsplan og deres konditor Mama K, som er hele roden til den her succes. Da jeg smagte en af hendes donuts, var det første gang, at jeg smagte en donut, som på ingen måde mindede om det, jeg havde prøvet før. Hver en variant har en unik smag med hjemmelavede opskrifter samt cremer og topping, som matcher, fortæller Baris til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo er snart mor til to: Det vil jeg gøre anderledes anden gang

Baris mener, at tiden er inde for, at der åbner mange flere donuts-butikker i Danmark.

– Vi skal have etableret donut på Danmarkskortet, da det er en spise, der ikke er sæsonpræget. Og hvis man vil have noget eksklusivt, hjemmelavet og specialelavet til den enkelte variant, du køber, så skal du tage forbi Don Jones Donuts i Albertslund den 1. august.

Baris og hans to kammerater åbner butikken på Kanalgaden 10, st. th., 2620 Albertslund, og som han selv udtaler, så håber de på at få titlen som ‘Danmarks nye high end donut konger’.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Anna og Oliver havde et godt øje til hinanden inden ‘Paradise Hotel’