Tilbage i november annoncerede “Den store bagedyst”-vinder Annemette Voss, at hun så at sige havde en kage i ovnen.
Efter skilsmissen fra skuespilleren og “Vild med dans”-deltageren Thomas Voss i 2013 fandt kagemesteren kærligheden på ny via netdating, og nu har hun og kæresten, Micky Fridthjof, endelig fået deres længe ventede forårsbaby.
LÆS OGSÅ: Gravid Bagedyst-vinder: Ikke tilpas i ny krop
Vandet gik allerede pinsedag, søndag, men der gik hele fire dage, inden sønnike kom til verdenen.
– Jeg har gjort nærmest alt i min magt for at sætte skub i fødslen – jeg har spist ekstreme mængder ananas, jeg har drukket urimelige mængder hindbærblad-te, jeg har travet hele Lyngby tynd, og jeg har sågar overvejet at bage en vekage, skriver bagedystvinderen på sin blog, annemettevossblog.dk.
Intet virkede, og derfor måtte hun sættes i gang med vestimulerende drop, beretter Annemette Voss, som har sønnerne Hugo-Sander og Ferdinand fra ægteskabet med Thomas Voss.
– Jeg har aldrig i mit liv oplevet så intense smerter, som de veer, der fulgte de næste tre timer. Det var et helvede. Jeg var virkelig bange for, at jeg skulle besvime af smerte under fødslen, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Tobias fra ‘Bagedysten’ er blevet single
– Tre timer senere kom Luca til verden, og han er fin, sund, velskabt og har været god ved os lige siden. Jeg har det super, og vi nyder tiden som familie, slutter Annemette Voss, der tidligere har afsløret, at lille Luca er opkaldt efter Micky Fridthjofs’ fodboldikon.
Oprindeligt ventede parret tvillinger, men mistede det ene foster tidligt i graviditeten.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.