'Bagedyst'-vinder blev fejret med en fransk hotdog

Frederikke var suveræn i årets 'Bagedyst', og hun håber da også på at kunne brug titlen i fremtiden.

Dommere og finalister var rørende enige, da Frederikke Legaard her til aften kunne hæve trofæet ovenpå den flotte sejr i årets 'Den store bagedyst' på DR.

– Hun er bare så dygtig, konkluderede de to øvrige finalister, Victoria Sloth Askjær og Mia Persson.

Og Frederikkes kunstneriske evner udi fremstillingen af flotte og velsmagende konditorkager var da også i en klasse for sig. Det viste også hendes høst af mesterbagertitler i programforløbet.

HOT NEWS: Geggo udgiver bog om sit liv

– Det er vildt, fedt, sejt og jeg er megaglad. Det har været den mest krævende konkurrence, jeg nogensinde har deltaget i, erkender Frederikke, der i første omgang fejrede sejren med en fransk hotdog på færgen mellem Aarhus og Odden. Da hun så kom hjem til forældrene i København, røg proppen af champagneflasken. Frederikke måtte nemlig sørge for at holde sejren hemmelig for offentligheden siden forårets optagelser på Clausholm Slot i Hadsten.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Frederikke er rykket til New York

Håber der åbner sig nogle muligheder

De seneste fem måneder har den 24-årige kunststuderende haft en dagligdag i New York City, hvor hun har været på et udvekslingsophold sideløbende med, at hun er i gang med at tage en bachelor i Fine Arts i Amsterdam. Hun har endnu halvandet år tilbage af uddannelsen, og sammenlagt har hun tilbragt de sidste to og et halvt år i udlandet.

– Nu vil jeg bare nyde Danmark, og så må vi se, hvad der skal ske fremadrettet. Jeg er stadig i gang med min  uddannelse, men det udelukker ikke, at jeg kan gøre andre ting. Jeg er frisk på nye projekter og muligheder, fortæller Frederikke, der i første omgang glæder sig til at nyde julen med familie og venner i fred og ro.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

– Jeg er åben for enten at flytte tilbage til Amsterdam efter jul, eller også vælger jeg at tage orlov, siger hun, og hun afviser bestemt ikke en fremtid med bagning som omdrejningspunkt.

– Jeg vil gerne fortsætte med kunst, mad, bagning og formidling i en skøn blanding. Det kunne være sjovt, men nu må vi se, hvilke døre der åbner sig? siger hun håbefuldt.

LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution