'Bagedyst'-vinder afslører stort nytårsforsæt

Annemette Voss har lavet et nytårsforsæt, som kommer til at gøre en forskel i hendes liv.

Af Louise Vilsbøl - 2. januar 2019 kl. 13:12

De fleste kender nok til det, at man ved et årsskifte kigger tilbage på det år, der er gået, og ikke mindst frem mod det nye. Derfor laver mange folk nytårsforsæt, som understreger ens ønsker for det nye år. For ‘Bagedyst’-vinderen Annemette Voss har år 2018 både budt på glæder i form af et bryllup, men det har også været et år, som hun selv beskriver som det mest følelsesmæssigt udfordrende nogensinde.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne dybt forarget: Her er bagsiden af medaljen
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-finalist udgiver album
Derfor har det været vigtigt for hende at vælge et nytårsforsæt, der gør en forskel for hende, og det afslører hun nu på sin blog.
– I 2019 vil jeg blive bedre til at dele min tid mellem arbejde og privatliv mere tydeligt op. Fordi jeg oplever, at mit arbejde flyder ind over mit privatliv og omvendt – naturligvis i kraft af mit bloggerjob – men jeg vil gerne være bedre til at lægge arbejdet fra mig og investere mig selv 100% i nogle nære stunder med min familie og mine venner. Jeg føler faktisk, at jeg allerede er rigtig godt på vej, men stadigvæk, det kan jeg godt blive bedre til, skriver hun på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Emil vinder ‘Den store bagedyst’: Drattede omkuld efter finalen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilken kage han bedst kan lide at dyrke sex med.


– Så altså, jeg siger ikke, at jeg skal arbejde mindre eller bruge mere tid på familien, for jeg er fint tilfreds med min work/life balance – jeg skal blot være bedre til at skille de to ting ad. Det er et nytårsforsæt, der virkelig vil gøre en forskel i mit liv, og som jeg faktisk tror på, at jeg kan indfri.
De seneste år har Annemette Voss også gjort et stort nummer ud af at holde sig selv op på det nytårsforsæt, hun nu en gang valgte, og hun afslører også på sin blog, hvad det er, hun har arbejdet med at blive bedre til:
– I 2015/16 var mit nytårsforsæt, at jeg ville acceptere, at LIKES er ligegyldige. Jeg ville fokusere på at være elsket af dem, der betød noget for mig, fremfor at blive “liked” af folk, der ikke kendte mig rigtigt. I 2016/17 var mit nytårsforsæt at jeg ville komme i bedre form, udleve mine drømme og sætte ord på mine tanker og følelser. Jeg ville blive bedre til at tale rent ud posen og jeg ville slappe mere af. I 2017/18 ville jeg blive bedre til at lytte til min mavefornemmelse. Jeg ville lære mig selv at prioritere positiv energi og sige pyt oftere.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jon afslører: Jeg led af spiseforstyrrelse
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jasmin afslører tæt forhold med Emil

Læs mere om