'Bagedyst'-vinder afslører: Derfor ser man kun én af mine børn

.

Af Louise Vilsbøl - 3. februar 2019 kl. 20:55

Hvis man følger den tidligere vinder af ‘Den store Bagedyst’ Annemette Voss på Instagram har man måske undret sig over, hvorfor det kun er billeder af hende selv, manden Micky og deres fælles barn Luca, der optræder det meste af tiden på Annemettes sociale medier. Men det er der en god grund til, afslører hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonald’s
– Jeg ville faktisk foretrække at kunne dele billeder af alle tre børn ligeså tosset, som jeg ønsker. Men det ville betyde, at jeg skulle gå stik i mod deres fars ønske. (De to ældste har jo en anden far end Luca, min yngste). Så jeg har valgt at respektere min eksmands ønske om, at der ikke er billeder af de to store drenge på min blog, Facebook og Instagram, skriver hun og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa hævnede sig på ekskæreste med nøgenbilleder

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.


– Eller lad mig sige, jeg respekterer det i sådan en grad, som jeg selv finder passende. Hvis jeg får lyst at dele et billede med min søn og jeg på tur med en jordbærsmoothie i hånden, jamen, så gør jeg det altså med ro i maven. På den måde er man jo heldigvis to forældre, der har lige meget ret til at beslutte den slags ikke væsentlige delinger fra hverdagen.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
Det er af samme grund, Annemette Voss ikke tager dem med på den røde løber til filmpremierer eller lignende, og så vil hun gerne vente, til de er gamle nok til selv at tage stilling til, om de ønsker det.
Annemette har drengene Hugo-Sander og Ferdinand fra et tidligere ægteskab.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering