‘Bagedyst’-Tilde afslører pikant hobby: Smider forklædet

Når Tilde ikke bruger sin tid på at bage, har hun travlt med andre spændende ting.

Af Kenth G. Madsen - 16. oktober 2021 kl. 18:55

I ‘Den Store Bagedyst’ skaber Tilde Wexøe Munkholm lækre kager i fornem stil. Men når hun ikke gider bage mere, så springer hun ud som attraktiv undertøjsmodel i sit private Instagram-univers, hvor hun har opbygget en skare på 30.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

– Jeg har gjort det i mange år som en hobby, og så er det bare vokset stille og roligt, forklarer den 23-årige bagedyst-deltager, hvis omdrejningspunkt er mode, stil og rejser.

– Det handler om at tage nogle fine billeder i et godt lys, og så prøve at give det hele noget personlighed. Det er et stort privilegium at kunne inspirere andre mennesker, siger hun, der er kommet så vidt i bestræbelserne, at hun har formået at lave aftaler med kendte lingeri-firmaer, fordi hun bærer sagerne pikant, flot og elegant.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Brød aftale med produktionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Alexandra er til James Bond premiere. 

Tilde har generelt altid været målrettet i alt, hvad hun foretager sig. Til daglig er hun butikschef hos ‘Copenhagen Bridal’, der sælger brudekjoler på bestilling med det, hun kalder en wauw-faktor.

– Det var et job, jeg søgte uopfordret, fordi jeg vidste, det var mig. Jeg er specialist på det område, og har været ansat i fire år, fortæller Tilde, der bor sammen med Thomas, 35, i en lejlighed ved Sydhavnen i København. De mødtes for fem år siden på en restaurant, hvor de begge arbejdede.

LÆS OGSÅ: Remee åbner ny natklub: Indtager tronen igen

– Vi vil da gerne stifte familie, men nu har vi lige anskaffet vores hund, Flora. Hun er vores lille barn. Vi ser da også frem til forlovelse og at blive gift, når tiden er inde, men lige nu sker der så meget, afslører Tilde, der havde set samtlige sæsoner af bagedysten sammen med sin mor i Tune ved Roskilde, inden hun selv blev castet og godkendt som deltager i den 10. sæson.

– Jeg elsker at lave flotte lagkager. At pynte kagerne er det fede for mig, siger hun

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor vil ikke stå i vejen for Rachels drøm