Bagedyst-Sune: Mit kærlighedsliv er tebolle-tør

Når DR sender ‘Den store bagedyst’, har Sune Demant rigeligt at bage på, men i privaten er det en anden sag.

Af Pernille Hahn Hauberg - 15. oktober 2016 kl. 11:55

 “Den lille kemiker” har op til flere gange bagt og brilleret i bageteltet, når han har bagt brød og kager til dommerne, men på hjemmefronten bliver der hverken bagt til eller på nogen, og Bagedyst-deltageren beskriver sit kærlighedsliv meget enkelt:

– Det er simpelthen tebolle-tørt. Der sker ikke så meget der, afslører Sune Demant.
Mange vil sikkert tænke, at Bagedyst-deltageren med sit særlige talent for at kreere velsmagende og lækkertudseende bagværk er lidt af et ”catch”, men selv mener han, at hans profession kan være skyld i den manglende interesse.
– Det er måske, fordi jeg er tandlæge. Der er mange mennesker, der er bange for tandlæger. Men jeg er nu altså flink og rar i virkeligheden, understreger Sune Demant med et grin.
LÆS OGSÅ: Jette vil gøre en karriere ud af ‘Bagedysten’
Flere af deltagerne har fået beskeder fra fremmede på Facebook, efter de har været med i ‘Den store bagedyst’, og det gælder også den 33-årige tandlæge og ph.d.-studerende.
– Jeg får ikke beskeder med romantiske hensigter på Facebook, men jeg får en masse søde beskeder fra folk, der roser eller hepper på mig, fortæller Sune Demant.
Du kan følge Sunes bageri, når der i aften sendes ‘Den store bagedyst’ kl. 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Louise satte rekord i ‘Bagedysten’: En blandet oplevelse
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.