'Bagedyst'-stjerner ignorerer hinanden: Iskold luft

Selvom de deltager i de samme events, så er de to tidligere veninder ikke i kontakt med hinanden.

Af Nikolaj Vraa - 23. november 2019 kl. 19:55

Julefreden har endnu ikke sænket sig helt over forholdet mellem Ditte Julie Jensen, 32, og Annemette Voss, 35. Det kunne man se ved florist Lars Jons julefest i hans butik i Store Kongensgade forleden. Gennem flere år var de to tidligere deltagere i ‘Den store bagedyst’ pot og pande, men sidste sommer afbrød de både venskab og samarbejde om bøger og YouTube-kanal. 
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
For et par uger siden åbnede Annemette den gamle sag igen, da hun medvirkede i ‘Til middag hos’ på TV3. Her fortalte hun, at hun ikke brød sig om sig selv, når hun var sammen med Ditte Julie. Hun kunne være den, hun gerne ville være, når de ikke var sammen. At den gamle sag blev taget op igen, var bestemt ikke noget der huede Ditte Julie. 
– For mig er det lukket. Jeg kan ikke se, hvorfor der skal rippes op i det igen, sagde hun til HER&NU ved julefesten hos florist Lars Jon.
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
Her kunne man se hende sende stirrende blikke mod Annemette, efterhånden som de to kvinder bevægede sig rundt i den lille butik og akavet kom ansigt til ansigt. 
– Det er svært, at sige farvel til en veninde. Nu er hun her i dag. Jeg tænker, det er svært for os begge to. Jeg så hende lige før. Jeg så hende også i øjnene og smilede til hende. Det er som et break-up med en kæreste. Det er svært, men man skal huske at ønske hinanden det bedste, sagde Annemette Voss med trist mine. 
– Jeg er stolt af vores samarbejde, hun er superdygtig. Jeg tror bare, der kommer tidspunkter i livet, hvor vi tænker over, hvem vi egentlig er. Det gjorde jeg efter fire år i mediebranchen. Jeg havde påtaget mig en rolle, der ikke var tro mod mig. Og jeg kunne ikke være mig, når jeg var sammen med hende. Desværre. 
LÆS OGSÅ: Annemette Voss indrømmer: Jeg ville gøre min eksmand jaloux