‘Bagedyst’-stjerne vil være den nye ‘X Factor’-vært

Micki Cheng drømmer om at blive vært på sit eget program eller et eksisterende format.

Af Rikke Lynge - 2. juni 2020 kl. 11:59

Micki Cheng blev kendt, da han i 2015 kom i finalen i ‘Den store bagedyst’ sæson 4. Desværre kunne han ikke løfte trofæet, da titlen som vinder af ‘Den store bagedyst’ gik til Liv Martine Hansen. I dag lever han af at lave events, workshops, opskriftsudvikling med mere inden for bageverdenen, men hans drøm er at leve af at lave tv.
– Den ultimative drøm må være at komme til at lave tv inden for underholdningsbranchen for mit eget program eller lignende som vært. Jeg nyder at være på, og jeg nyder at underholde. Så det er min ultimative drøm at være en veletableret vært på forskellige underholdsningsformater, fortæller Micki til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-optagelser igang: Bager på livet løs
Micki elsker quizprogrammer i alle mulige formater, men også værtsrollen på talentsshows vil være drømmen.
– Jeg vil elske at byde velkommen til sjove quizprogrammer, men ‘X Factor’ eller andre talentshows ville også være for vilde, men med Sofie Linde på pinden skal det bare fortsætte med Sofie, for hun er sygt nice, siger Micki, der også har andre mere hjemmevante programmer i tankerne.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-babe og datter springer ud i tv-program
– Ellers kunne det jo være hamrende fedt at kunne lukke cirklen på den perfekte måde med at være den, der siger “klar, parat, bag”, fortæller Micki og afslører, at han også gerne vil afløse Timm Vladimir som vært på ‘Den store bagedyst’.
Fælles for alle genrene er for Micki, at det er sjovt at lave, men han ved også, at der er rift om pladserne og mulighederne.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs eks er blevet far
– Branchen er en hård branche, selvom man er i den i forvejen, men det slår mig ikke ud. Jeg håber og krydser fingre for, at der er nogle, der på et eller andet tidspunkt tør give mig chancen med mit eget eller et eksisterende format, fortæller Micki, der kan afsløre, at han er startet optagelser til et program sammen med Rosa Kildahl fra ‘Den store Bagedyst’ sæson 6.
Micki Forventer, at programmet med Rosa bliver vist til efteråret, men mere kan han ikke fortælle om programmet på nuværende tidspunkt.
LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge på de sociale medier: Sådan gør jeg