‘Bagedyst’-stjerne gør karriereskift: Klar i ny rolle

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. februar 2022 kl. 18:55

Ditte Julie Jensen blev landskendt, da hun i 2015 deltog i ‘Den store bagedyst’, hvor hun røg ud i semifinalen, men siden har hun kunnet tilføje den ene titel efter den anden til sit CV. Heriblandt iværksætter, forfatter, designer og influencer.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Og nu kaster den 34-årige ‘Bagedyst’-babe sig ud i endnu et nyt projekt. Hun skal nemlig være tv-vært.

– Jeg elsker mit job og de mange oplevelser det giver mig. Jeg har de sidste fem måneder arbejdet på et tv-program, som snart er ved at være færdig. Jeg er blevet vært på Temalørdag på DR2 – denne værtsrolle har indtil nu givet mig så mange vilde oplevelse, fortæller Ditte Julie i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine afslører nyt om fødslen

I den nye rolle som DR2-vært har hun allerede fået en del nye og spændende oplevelser. I efteråret 2020 var hun på optagelser i Rumænien, og lige nu optager de i Danmark.

I det hele taget er der på det sidste sket meget hos Ditte Julie, der er i gang med at sætte et hus i stand. Det købte hun i sensommeren 2021, og huset er placeret på Amager, hvor hun har boet det meste af sit liv.

Desuden har Ditte Julie igen fundet sammen med iværksætteren Joakim Skak. De to gik meget pludseligt fra hinanden i sommeren 2021, men i efteråret fandt parret hinanden igen.

LÆS OGSÅ: Derfor taler Tina og Allan engelsk ved brylluppet