‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Det er ikke sjovt, når man skal sige farvel til sin kæreste, men heldigvis var de andre ‘Bagedyst’-deltagere der til at støtte Caroline.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. november 2020 kl. 12:55

Man skulle lige stramme sig an for at undgå at fælde en lille tåre, da lørdagens udgave af den ‘Den store bagedyst’ nåede til afgørelsen efter de helt store udfordringer i chokoladetemperering.

Her var flere af deltagerne i programmet grædefærdige, da dommerduoen, Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, dømte Emil og hans fortabte isvafler ude.

LÆS OGSÅ: Jeg røg ud efter blodig skade

Især kæresten, 19-årige Caroline, var meget berørt af situationen.

– Virkelig ikke nice at tage hjem fra program 6 og vide, at næste gang jeg skulle dukke op for at bage, så ville Emil ikke være der til at dele hotelværelse, krammere, kys og grin, skriver Caroline på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-vært: Derfor skal jeg ALDRIG være med i ‘Vild med dans’

Kunne sove med Anne

Emil og Caroline blev kærester, allerede inden optagelserne gik igang, og derfor var det meget tomt og mærkeligt for Caroline pludselig at være uden Emil.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om coronasmitte: Jeg er lettere at erstatte end Sara

– Alt den meget begrænsede fritid under ‘Bagedysten’ skulle nu være uden dig, og det vidste jeg simpelthen ikke, hvordan ville blive for jeg har jo næsten ikke været alene i to sekunder de dage, hvor vi har filmet, fortæller hun.

Heldigvis er der et godt sammenhold mellem alle deltagerne, og flere af de deltagere, der er udgået fra konkurrencen, fortæller, at noget af det mest triste er at sige farvel til de andre på ‘Bagedyst’-holdet.

Derfor sprang Anne straks til og tilbød Caroline, at hun gerne måtte sove på hendes værelse, hvilket var en stor hjælp til, at Caroline igen kunne se lyst på de kommende dage i bageteltet.

Når der på lørdag igen skal dystes, er det med Frankrig som tema.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

 

View this post on Instagram

 

Behind the scenes fra program 6: Virkelig ikke nice at tage hjem fra program 6 og vide at næste gang jeg skulle dukke op for at bage, så ville Emil ikke være der til at dele hotelværelse, krammere, kys og grin❤️ Al den meget begrænsede fritid under bagedysten skulle nu være uden dig, og det vidste jeg simpelthen ikke hvordan ville blive for jeg har jo næsten ikke været alene i 2 sekunder de dage hvor vi har filmet. @annetirstrup tilbød hurtigt at jeg godt måtte sove hos hende, og alle jer andre deltagere har også bare været fantastiske at snakke med om alt det her, og derfor vidste jeg at de sidste programmer nok skulle blive en fed oplevelse at lave, selvom jeg ikke kunne dele den med dig Emil på samme måde❤️ Så måtte jeg jo dele den over facetime😉 Fucking sindssygt at møde dig i alt det her❤️

A post shared by Caroline Fischer Rigelsen (@carolinerigelsen_) on