‘Bagedyst’-optagelser igang: Bager på livet løs - Her & Nu

‘Bagedyst’-optagelser igang: Bager på livet løs

Det populære DR-program vender tilbage på danskernes skærm. For seerne vil der ingen ændring være, men produktionsmæssigt har man måtte sadle om for at overholde corona-retningslinjerne.

Af Nikolaj Vraa - 24. maj 2020 kl. 20:58
Det var nær endt som ‘Ren kagemand’ for ‘Den store bagedyst’. Heldigvis blev restriktionerne om at holde afstand ændret fra to til en meter og det betød, at DR i sidste uge kunne gå i gang med optagelserne til den 9. sæson af det populære tv-show, der skal vises i efteråret.

De store telte er igen slået op i denne skønne park bag Clausholm Slot, der ligger mellem Aarhus og Randers. Her har DR optaget ‘Den store bagedyst’ siden 2015 (Foto: Niels Henrik Dam)


– Vi har gennemtænkt hele den måde, vi laver det på. Der vil ikke være nogen ændring for seerne, men rent produktionsmæssigt laver vi det på en anden måde. Eneste forskel vil nok være, at der er færre kys og kram, end der plejer at være, fortæller redaktionschef Eva Kvist til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Geggo ramt af smertefuld bækkenløsning 
Mens man i andre lande har været nødt til at skære ned på antallet af deltagere, har DR kunne fastholde, at det stadig er 10, der dyster om trofæet. Og den oprindelige tidsplan for optagelserne kan også næsten holdes.
– Vi plejer at slutte i udgangen af juni, når studenterne plejer at springe ud. Vi bliver nok en uge senere færdig denne gang, lyder vurderingen fra Eva Kvist.
LÆS OGSÅ: Oh Land afslører kønnet
LÆS OGSÅ: Fra politibetjent til pædagog: Cassia ofrede sit liv i Brasilien for Charles