'Bagedyst'-Louise: NU tror jeg på mig selv

Louise har gjort op med sin tvivl på egne evner og nervøsiteten.

Af Ritzau - 3. november 2016 kl. 10:48

Onsdag aften skulle kagerne i Den store bagedyst betrækkes med glaze, der helst skal være lige så skinnende, som de bævrende deltageres svedige pander.
Særligt én af deltagerne var nervøs på semifinalens første dag. Nemlig Louise.
– Du skal tro på dig selv, var den klare besked fra dommerne, Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, og de ord gav genlyd i amatørbagerens ører efter udfordringens afslutning.
– Jeg tror simpelthen, det var fordi, det kom fra to mennesker, jeg respekterer så meget for dderes faglighed, at jeg tog det til mig, fortæller Louise efterfølgende.
LÆS OGSÅ: FRAKLIP: Her kokser det fuldstændig for ‘Bagedyst’-holdet
Dommerne sagde stop
Seerne hjemme i stuerne kunne følge med i, hvor nervøs Louise var, når hun åbnede og lukkede låget til kassen med tøris, der skulle køle hendes kage ned.
– Jeg havde jo ikke prøvet det før, så jeg var meget usikker på, om det nu også ville fungere. Til sidst kom dommerne hen til mig og sagde, at jeg skulle lade kagen stå og lade være med konstant at kigge ned til den, griner Louise, og fortsætter:
– Da de så siger til mig, at det er gået godt, bliver jeg jo vildt lettet – og så er det typisk mig lige at fælde en lille tåre.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Bagedyst’-dommer Jan er mega hakket
Nåede et vendepunkt
Mens tårer i bageteltet ikke er et særsyn, så skete der dog noget andet helt specielt for Louise den dag. Hun tog dommernes ord om at tro på sig selv til sig og valgte at bruge sin nervøsitet positivt.
– De slog det jo fast med titommersøm, og der skete et eller andet inde i mig, hvor jeg nåede et vendepunkt. Derefter slappede jeg mere af i hele situationen, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Juliane nyder at være nybagt mor
I dag er amatørbageren slet ikke i tvivl. Hun tror på sig selv efter dommernes rosende ord.
– Nu håber jeg, at jeg kan bruge nervøsiteten til noget positivt frem for, at det spænder ben for mig, fortæller Louise.
Finalen i Den store badedyst kan ses onsdag den 9. november klokken 20.
LÆS OGSÅ: Iben: ‘Bagedysten var hårdt for ægteskabet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.