Katrine trøstet af ‘Bagedyst’-vennerne: Jeg lå i fosterstilling i dagevis

Katrine blev her til aften som den første deltager sendt ud af ‘Den store bagedyst’. Det har været svært for hende at komme videre.

Af Jan Körner - 10. oktober 2020 kl. 21:56

Selv om hun længe har vidst, at hun kun var med i to udsendelser, så var det hårdt for Katrine Ohlendorff at se udsendelsen, hvor drømmen om at gå videre blev definitivt slukket, da dommerne sendte hende ud af kagedysten.

Derfor havde hun allieret sig med Caroline, der lagde hus til, så Katrine var i trygge rammer, da udsendelsen blev vist. Deltagerne ser først de færdigredigerede programmer samtidig med alle andre, så spændingen er næsten lige så stor hos deltagerne.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden

Ud over Caroline, fik Katrine opbakning fra Wissam, Mads, Karoline og Lena, da hun overværede hendes sidste medvirken i ‘Den store bagedyst’.

– Når nu det skulle være, så var det det bedste selskab. De sørgede for, at jeg kom godt gennem aftenen, sagde Katrine til Realityportalen kort efter, at programmet var slut.

Carolines forældre havde sørget for at lave mad til dem, mens Katrine havde bagt kagen til gruppen.

For Katrine var det dog ikke det store chok, at hun røg ud. Hun havde det tidligt på fornemmelsen.

– Jeg har heldigvis set programmet tilpas mange gange i de foregående sæsoner, så da jeg stod i teltet, sagde jeg, at hvis jeg var seer, ville jeg regne med, at jeg ville ryge ud. Så på den måde var jeg forberedt. Men man håber selvfølgelig på et andet udfald. At der var blevet lagt vægt på nogle af de ting, der lykkedes. Det var røv og nøgler at ryge ud, siger Katrine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Trækker sig fra konkurrence: Sara Bro modtager iltbehandling under optagelserne

Bagte ikke i uger

Hun erkender, at det var pynten, der kostede hende pladsen i teltet.

– Pynten tog for meget tid. Det var en fejldisponering af min tid. Jeg fik faktisk ros for smag og håndværket, men det blev serveret på en kikset måde på bageristen. Markus spurgte mig behind the scenes, om jeg havde lært noget. Og ja, det havde jeg. Udtrykket var ikke den tid værd, som det havde taget, fortæller Katrine, der ikke fortryder, at hun stillede op i kagekampen.

– Nej, selvfølgelig ikke, men de første 3-4 dage lå jeg i fosterstilling og var ikke sjov at følges hjem med. Stakkels Caroline. Det var ikke sjovt.

LÆS OGSÅ: Katrine fra ‘Den store bagedyst’: Det var egoistisk at melde mig

Efter at være røget ud gik der en rum tid, før hun igen fandt bagegrejet frem.

– Jeg var ramt på min bageselvtillid i en god rum tid efter. Det tog et par uger, hvor jeg ikke bagte. Først da jeg skulle i gang med en bestilling fra en veninde, og det var ikke vanvittigt sjovt. Men det fik mig i gang igen. Det er jo sådan, jeg viser omtanke, lyder det fra hjemsendte Katrine, der nu kan følge sin ’bage-familie’ i deres videre færd på skærmen derhjemmefra.

– Vi er blevet en familie, og jeg tog ret hurtigt rollen som mor i den familie. Så jeg var helt knust og sagde “Hvem skal så passe på jer?”. Det var jo mama her, der planlagde, hvad vi skulle med rejser og musik. Nu kan de ikke putte sig under vingen længere, lyder det bekymret.

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Dansk realitydeltager dømt