'Bagedyst'-Ditte: Vi måtte udtænke en nødplan

‘Bagedyst’-stjernen er i disse dage en lettet kvinde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. maj 2020 kl. 16:56

‘Den store bagedyst’-stjerne Ditte Julie Jensen har som alle andre være udfordret grundet coronakrisen. Alligevel er hun kommet i mål med sin niende bog om kager, men arbejdet med bogen har for Ditte og hendes team på mange måder adskilt sig fra tidligere.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lykkelig: Jeg er gravid
– Fordi vi ikke har kunne være på arbejde, har vi været oppe i mit studie og lave den færdig. Vi har måtte udtænke en nødplan og lave en forudbestilling på bogen lang tid før den var færdig. Og da vi endelig måtte være sammen, var det sådan noget underligt noget på afstand, siger Ditte til Realityportalen.
Derfor var hun ekstra glad, da det sidste punktum endelig var sat. Især fordi det nu er den niende bog i rækken, hvilket selv for en ‘Bagedyst’-stjerne er mange bøger om kager og bagværk.
LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen
– Det er helt vildt. Det er den vildeste følelse og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at jeg har fået lov til at lave 9 bøger, og er i gang med min 10’ende bog samme dag, som den 9’ende er sendt i trykken.
32-årige Ditte deltog i ‘Bagedysten’ i 2015, hvor hun røg ud i semifinalen. Det var det år, hvor Liv Martine blev vinder af konkurrencen.
LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk
Den niende bog hedder Mærkedage og består af årets højtider i kager. Bogen udkommer den 20. maj.
– Det lykkes. Der var kæmpe sejrer, og det er bestemt ikke en bog, mit team og jeg vil glemme, siger Ditte.
LÆS OGSÅ: Her er alle detaljer: Sådan faldt Camilla og Daniel pladask for hinanden