'Bagedyst'-deltager må ikke se sine børn - Her & Nu

'Bagedyst'-deltager må ikke se sine børn

Ditte Julie Jensen, der nåede helt til finalen i ‘Den store bagedyst’, har for nyligt været i Spanien på et iværksætterkursus. Det valg fortryder hun nu, hvor hun må se konsekvenserne i øjnene.

Af Anna Løwe - 21. marts 2020 kl. 14:55

Da den tidligere ‘Bagedyst’-deltager Ditte Julie Jensen tog mod Spanien for at deltager i Jesper Buchs iværksætterkursus, Seedster, havde hun ingen idé om, at hele verden ville være vendt på hovedet blot en uge efter.
Nu, efter hun er retur i Danmark, har hun modtaget en række kritiserende beskeder fra følgere, der ikke mener, hun tog coronavirussen alvorligt nok, da hun tog til Spanien. Men Ditte forklarer, at hun ikke kunne have vidst, hvad der ventede:
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ udskydes på ubestemt tid
– Jeg bliver oprigtigt ked af det, når jeg modtager svinende beskeder om, hvor uansvar lig en mor, jeg er, skriver Ditte Julie på sin Instagram og fortsætter:
– Jeg har truffet et hårdt valg om at gå i karantæne, og jeg ved ikke, hvornår jeg kan se mine børn igen – jeg bløder indeni. Regeringen har taget et aktivt valg, men det gør ikke, at vi skal blive ondskabsfulde, modbydelige og hate på hinanden. Ingen kunne have set denne udvikling – ingen.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe bekræfter: Jeg er igen single
Se hele Ditte Julies Instagram-opslag herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg er dybt frustreret, ked af det og en smule forarget. Please læs dette igennem, før du angriber mig og sviner mig til, for at have været på @seedster.dk ? Da jeg rejste, var der absolut ingen fare, ingen udmelding omkring udrejse. Hverken fra dansk side eller fra de spanske myndigheder. Hele teamet på Seedster har fulgt udviklingen MEGET NØJE, og det var først i går aftes, da den danske regering kom med en officiel udmelding, at jeg naturligvis tog en konsekvens af det.?? Ikke på baggrund af, at være i Spanien eller på Seedster – men af andre årsager hjemme, som jeg måtte hjem til. Jeg er netop landet i Danmark, og taget hjem 3 dage før tid, trods området vi boede i fortsat er et “gult område”, men jeg tør ikke være uansvarlig og løbe en risiko. Jeg har mig selv, min familie, børn og forretning at tænke på. Jeg bliver så OPRIGTIG ked, når jeg modtager sviner beskeder om, hvor uansvarlig en mor jeg er. Ærgerligt det er jeg ikke, for det er først i går Regeringen tog et aktivt valg, men det gør ikke vi skal blive ondskabsfulde, modbydelige og hate hinanden. ? Jeg har taget et HÅRDT valg om at gå frivilligt i karantæne og ved ikke, hvornår jeg kan se mine børn igen – jeg bløder indeni??? INGEN kunne kende til denne udvikling – ingen?? Kærlighed og tanker herfra

Et opslag delt af Ditte Julie (@dittejuliejensen) den


LÆS OGSÅ: Familien Kessler og dansk tv-hold i karantæne i New Zealand
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinders mor blev dræbt: Nu deler hun historien i ny true crime-dokumentar