'Bagedyst'-deltager har fundet sig en 'kage-mand' - Her & Nu

'Bagedyst'-deltager har fundet sig en 'kage-mand'

Albert Emtoft fra ‘Den store bagedyst’ er blevet en eftertragtet herre, efter han deltog i programmet.

Af Lykke Buhl - 15. oktober 2018 kl. 16:55

Selv om Albert nu er røget ud af ‘Den store bagedyst’, så går han ikke tomhændet fra programmet. Han har nemlig fået en god stak bejlere ud af sin deltagelse.

Ved siden af studiet er Albert en flittig medarbejder på homocaféen Oscar (Foto: Klaus Bo Christensen).


– Jeg vågner om morgenen, og så har jeg tre til fem nye Facebook-anmodninger med folk, der gerne vil drikke en kop kaffe eller på date og så videre, og det er selvfølgelig utrolig rart og fedt. Det er jo dejligt og skønt, at folk ligesom også på den måde anerkender én, griner ‘Bagedyst’-Albert og fortsætter:
– Jeg har ikke været på date med nogen af dem endnu. Jeg har jo så meget andet at lægge vægt på, siger han.
LÆS OGSÅ: Er Annemette Voss og ‘Bagedyst’-Emil i familie?
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne dybt forarget: Her er bagsiden af medaljen

En sød, ny flamme

En væsentligt grund til, at Albert ikke har takket ja til nogle af de mange bejleres date-forespørgsler, er, at Albert allerede har en sød kage-mand i kikkerten.

Til dagligt studerer Albert Østeuropastudier med sproglinje i russisk på KUA. Her spiller han bordfodbold med studieveninden Viktoria (Foto: Klaus Bo Christensen).


– Det kan være, jeg har fundet én nu, det ved man ikke. Det må tiden vise. Ej, jeg har da fundet mig en sød fyr til en fredagsfest på studiet, men tiden må vise, hvad det bliver til. Det er stadig på lidt for tidligt et stadie. Men han er sød, lyder det lidt genert fra den 21-årige ‘Bagedyst’-deltager.
Modsat de mange bejlere, så genkendte Alberts nye flamme ham ikke fra ‘Bagedysten’.
– Han ser ikke særlig meget tv, så han blev lidt overrasket, da folk kom og ville tage selfies med mig på dansegulvet. Nu har han set programmet, han synes vel bare, det er sjovt, fniser Albert Emtoft.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører kronisk sygdom

LÆS OGSÅ: Her er de vildeste udfordringer i ‘Den store bagedyst’