‘Bagedyst’-deltager har født

Nanna Georgi, der var gravid under optagelserne til ‘Den store Bagedyst’, har født.

Af Katrina Rosendal - 24. september 2022 kl. 20:55

Nanna Georgi havde en kage i ovnen i mere end en forstand, da optagelserne til årets aktuelle sæson af ‘Den store Bagedyst’ blev filmet i foråret. Men torsdag i sidste uge kunne hun og manden Hans Henrik tage imod deres tredje barn.

Artiklen fortsætter under videoen af Mikkel Fønsskov, der fortæller om den nye bog om ‘Bagedysten’.

LÆS OGSÅ: Derfor er alle ‘Bagedyst’-stjernerne samlet i København 

– Jeg begyndte at få veer først på morgenen. Derefter var vi hjemme i 40 minutters tid, og så kørte vi på sygehuset, hvor hun blev født kort tid derefter. Det gik rigtig stærkt, men megagodt og det var en fed oplevelse for mig, lyder det fra 29-årige Nanna, der bor sammen med sin familie i Ans på Midtjylland.

Det lille velskabte vidunder på 3800 gram og 51 cm har fået navnet Silje, og hun er allerede blevet taget godt imod af sine ældre søskende Hjalte på tre år og Asger på halvandet år.

– Ham på halvandet forstår det ikke helt vildt, men han udtrykker alligevel, at han er glad for hende, mens den store sværmer om hende hele tiden. Så de er begge to meget stolte af deres lillesøster samtidig med, at de selvfølgelig lige skal vænne sig til, at hun er der, fortæller Nanna, der arbejder som sygeplejerske i Viborg, når hun ikke er på barsel.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nanna Georgi fra ‘Den store bagedyst’ sæson 11. (Foto: DR)

LÆS OGSÅ: Højgravide Liv Martine: Jeg føler mig privilegeret

Den lykkelige familieforøgelse skete dagen inden, at de ti nye kageentusiaster skulle mødes til en premierefest, hvor de sammen skulle se det første afsnit. Selvom det ikke engang var mere end 30 timer siden, at Nanna havde født, ville hun alligevel ikke gå glip af arrangementet.

– Fordi det var gået så godt, og fordi jeg hviler i det og har en rigtig god base i min familie, samt et godt forhold til folkene omkring ‘Bagedysten’, følte jeg mig helt tryg ved at tage af sted, forklarer Nanna og fortsætter:

– Det gik rigtig godt. Jeg sad i en dejlig sofa med Silje og nød det med mine ‘bagedyst’-venner.

Følg med i den 11. sæson af ‘Den store bagedyst’ hver lørdag kl. 20:00 på DR1.

LÆS OGSÅ: Gustavs store sorg: Nu har hun fået fred

Dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo sammen med værten Timm Vladimir (Foto: DR)