'Bad boys'-Amalie: Sådan er Lasses og mit forhold i dag

Bølgerne gik højt mellem Amalie og Lasse i aftenens ‘Besat af Bad Boys’-afsnit, og hvordan er deres forhold i dag?

Af Louise Andersen - 19. april 2018 kl. 21:55

Bølgerne gik højt mellem Lasse og Amalie i aftenens sæsonafslutning på ‘Besat af Bad Boys’ på TV3. Amalie blev bedt om at have det, som hun så ud, hvilket – ifølge Lasse – var som en fucking fed hval. Spørgsmålet er nu, hvordan det tidligere par har det med hinanden i dag.
– Lasse shinede virkelig med sin fantastiske personlighed. Vi har ikke haft kontakt til hinanden for nylig, men han kontaktede mig, da de første reklamer blev vist på skærmen, og så lavede vi lidt sjov med det. Det endte dog hurtigt, da han – som man jo så fint ser i aften – ikke kan lade være at komme med sine dumsmarte og åndssvage kommentarer, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne kvæstet i uheld
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’

Efter at Lasse og Amalie gik fra hinanden, har Amalie fået øjnene op for, at der er andet i livet end bad boys.
– Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvad jeg i hvert fald IKKE ønsker i en mand efter bruddet mellem os. Hold nu op, hvor har jeg følt mig fri efterfølgende. Jeg har virkelig nydt at kunne gøre præcis, hvad jeg vil, uden at en eller anden opblæst nar skal tro, at han kan bestemme over mig. Ingen bad boys til mig, siger Amalie.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Rikke afslører: Det skete der med mig og Mogens
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe jubler over forlovelse: Jeg tudede og sagde ja

Ny kæreste

Amalie er også kommet ovenpå igen. Hun har nemlig fundet sig en ny kæreste.
– Han hedder Julian, og han er selvstændig entreprenør. Jeg fandt ham efter et interview i februar, og han er alt dét, jeg har ledt efter og savnet, men som faktisk ikke har en eneste tatovering eller er en fuckboy. Han har styr på sit shit, og så kan han sætte mig på plads, fortæller Amalie og slår desuden fast:
– En rigtig mand finder du ikke i en bad boy. De har en udløbsdato, og så knalder de fleste desuden til højre og venstre.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Heidi: Sådan er Dennis’ og mit forhold i dag
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare!
Hendes nye kæreste har heller ikke sagt noget til, at hendes datingliv i de seneste uger har været vist på skærmen. Han har dog ikke selv set med.
– Julian har ikke fulgt med i programmet, da han måske ikke helt synes, at det er ligeså fedt, som jeg gør. Men han vidste det fra starten af, og han har ikke noget problem med min medvirken, at folk kan genkende mig eller alt snakken omkring programmet, siger Amalie.
SE BILLEDERNE: Mascha Vang viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min kæreste
Du kan se et billede af Amalie og Julian herunder: 

(Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører: Jeg har fået en abort