‘Bachelor’-stjerne i hård kamp

Den tidligere ‘Bachelor’-deltager og kæresten giver status på, hvor tæt de er på målet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. april 2022 kl. 17:07

For et år siden lærte vi 32-årige Stine Lykke Lorentzen at kende gennem datingprogrammet ‘Bachelor’, hvor hun var en af de piger, som fangede Casper Berthelsens opmærksomhed. I sidste ende skulle det dog ikke være de to, og efter Stine kom tilbage til Danmark, og optagelserne var afsluttet, mødte hun sit livs kærlighed i fotografen Oliver Kielstrup.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Artiklen fortsættes under videoen, hvor du kan se den nye bachelor, der er med i den kommende sæson 2… 

Parret kæmper for tiden for at blive forældre sammen, og i begyndelsen af april annoncerede Stine, at de nu har valgt at gå i fertilitetsbehandling. Det valgte de egentlig allerede at gøre i oktober, men Stine har de første måneder i forløbet været i tvivl om, hvorvidt hun skulle inddrage følgere, bekendte, venner og familie i processen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Det har hun som bekendt nu valgt at gøre, og på Instagram kan man derfor følge med i fertilitetsbehandlingen, der er en kamp, som er fyldt med op- og nedture.

Det fortæller den tidligere ‘Bachelor’-deltager i et opslag på Instagram, hvor hun giver status på projekt baby.

– Efter første omgang, som jo desværre ikke gav noget som helst, tilmeldte vi os behandling igen. Og denne gang var vi med ved første tilmelding. Den 1. marts var vi i Horsens til opstartssamtale og scanning. Alt så fint ud, og vi blev præsenteret for en ny plan. Denne gang skiftede de præparat og satte mig op i dosis i hormonbehandlingen. Oven i skulle jeg starte på dem milligram binyrebarkhormon – udelukkende for at hjælpe kroppen godt på vej mod graviditet, skriver Stine i opslaget.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Først til verdens ende’: Sådan går det søstrene i dag

For hende er det især hårdt at mærke, hvad hormonbehandlingen gør ved følelserne.

–  Aldrig har jeg prøvet at være så følelsesmæssigt påvirket. Der skulle ingenting til at slå mig ud. Og de fleste dage var jeg enten sur og vred eller ulykkelig og utrøstelig. Den sidste dag stod jeg endda grædende på badeværelset og råbte til Oliver, at det hele var pisse uretfærdigt, og hvis det var sådan, vi skulle have en baby så ville jeg slet ikke, fortæller hun.

Stine fortæller dog samtidig, at hun er taknemmelig for muligheden for at komme i fertilitetsbehandling, og at hun jo godt ved, at mange kæmper den samme kamp. Derfor fokuserer hun på glæden over, at hun nu sammen med Oliver er et skridt tættere på en baby.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stine Lykke (@stinelykke)