‘Bachelor’-Stine afslører: Ville forlade programmet kort inden 24-timers daten

Stine havde fået nok af hele situationen i huset, og hun ønskede at forlade huset.

Af Rikke Lynge - 9. juni 2021 kl. 20:56

I dagens afsnit af ‘Bachelor’ bliver Stine inviteret på 24-timers date med Casper Berthelsen, men faktisk var det tæt på, at Casper ikke kunne give Stine den mulighed, for kort forinden var Stine klar til at rejse retur til Danmark. Som man ser i programmet, har pigerne nogle issues med Michaela, og de udfordringer blev også for meget for Stine.

– Det gav problemer, og jeg indrømmer også gerne, at jeg stod med en pakket kuffert få timer før, Casper inviterede mig på 24-timers date. For mig er det vigtigt, at alle har det godt, og jeg kunne godt mærke, at det var hårdt at være i noget, som ikke var naturligt, og hvor der var nogle stridigheder, man ikke bare kan løse, som hvis det er en kollega, man har det skidt med derhjemme, forklarer Stine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BOLIGEN: Her bor de i ‘Prince Charming’

Stines tvillinger på fem år trak også i hende, da hun stod med sin pakkede kuffert.

– Jeg havde taget beslutningen om at skulle hjem. Jeg har jo to drenge derhjemme, som er ret vigtige for mig, og som jeg for alt i verden vil gøre alt for. Det betyder også, at hvis mor ikke har det godt, så kan det risikere at gå ud over dem, og jeg var på det her tidspunkt et sted, hvor der skete nogle ting i huset, der gjorde, at jeg pakkede kufferten, fortæller Stine fortsat.

LÆS OGSÅ: Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af ‘Bachelor’

Stine vidste på daværende tidspunkt ikke, at Casper få timer senere ville invitere hende på date.

– Jeg havde en meget lang snak med produktionen om morgenen, hvor vi blev enige om, at jeg skulle fortsætte, for jeg ville jo gerne Casper, og jeg ville gerne lære ham at kende. Jeg tog derfor beslutningen om at blive og se den næste uges tid an. Jeg ender jo så få timer senere på 24-timers date, fortæller Stine, der blev glad for Caspers beslutning, men hun havde måske gerne ventet en dag eller to.

Stine og Casper i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: AV AV AV: ‘Paradise’-hunk i stor ulykke

– Det var måske ikke lige der, jeg var klar. Jeg ville da gerne have haft en dag ved poolen for at få tankerne til ro igen efter alt det her, fortæller Stine, der ud over oplevelsen med Michaela havde det godt med pigerne.

– Der er flere af pigerne, jeg snakker med dagligt og ses med flere gange om ugen. Vi har haft en oplevelse, som ingen andre forstår, slutter Stine.

LÆS OGSÅ: Ærgerlige Kasper: De andre var klogere end mig