‘Bachelor’-Kasper om ‘Paradise’: Det var en fordel

Ifølge Kasper var det en klart fordel at have været med i ‘Paradise Hotel’ tidligere.

Af Rikke Lynge - 6. juni 2022 kl. 20:55

For 12 år siden var Kasper Skak med i det populære reality-program ‘Paradise Hotel’, og selvom det er mange år siden, så mener han, det var en fordel, da han igen skulle prøve kræfter med tv – denne gang som bachelor i TV 2’s datingprogram.

– For mit eget vedkommende kunne jeg mærke, det var en fordel, og at det hele ikke var nyt for mig, så det gjorde, at jeg var mere rolig i det. Det var ikke uvant at stå foran et kamera igen, fortæller Kasper til Realityportalen og uddyber:

– Jeg kunne mærke, jeg havde mere ro i mig selv og kunne bruge den ro til at berolige kvinderne, når man stod med dem på tomandshold.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper om romantisk date: Derfor kyssede vi ikke

Ifølge Kasper var der kun få piger, der nævnte, at de havde set ham i ‘Paradise’.

– Der var selvfølgelig nogen, der godt vidste, hvem jeg var på forhånd. Men det er heller ikke, fordi jeg nævner det som noget af det første, griner Kasper.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo taler ud: Derfor var vi uvenner

Følg Kaspers kamp for kærligheden i TV 2-programmet tirsdag til torsdag eller på TV 2 Play.