BABYNEWS: 'Bagedyst'-Jesper skal være far - Her & Nu

BABYNEWS: 'Bagedyst'-Jesper skal være far

‘Bagedyst’-finalisten fra Amager kan langt om længe glæde sig til at blive far.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. februar 2017 kl. 12:26

For rullende kameraer fortalte Jesper Hemmingsen i programmet, hvordan han og konen Malene Søndergaard på tredje år gik i fertilitetsbehandling, hvilket fik Mette Blomsterberg, der er mor til to piger, til at knibe en tåre.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper kæmper for at blive far: Det er megahårdt
Men langt om længe kan Jesper afslører, at parret skal være forældre.
– Jeg har glæder mig ret meget til denne opdatering! Efter 3,5 års hård kamp er det fantastisk at kunne fortælle, at JEG SKAL VÆRE FAR til en lille pige til sommer. Tak af hele mit hjerte til verdens sejeste kone, skriver Jesper på Instagram.


LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper ånder lettet op: Endelig kan jeg holde ferie
LÆS OGSÅ: Jesper tabte ‘Bagedyst’-finalen: Jeg var mega skuffet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.