BABY NEWS! Maria og Benjamin efter ‘Luksusfælden’: Vi får en pige

Frederiksberg-parrets drøm om en baby er blevet virkelighed. Benjamin måtte droppe behandlingen for ludomani.

Af Kenth G. Madsen - 29. september 2020 kl. 21:10

Med et spilafhængigt forbrug på 200.000 kroner finansieret ved hjælp af lånte penge på bare et år, da så fremtiden noget dyster ud for elektrikeren Benjamin Majholt, 22, fra Frederiksberg, der inviterede ‘Luksusfælden’ på besøg i aftenens afsnit på TV3 med henblik på at få styr på gælden og genoprette økonomien.

Sammen med kæresten Maria Vanman Kjær lykkedes det at indgå nogle fornuftige budget-aftaler, så de nu kan gå en lysere tid i møde, og kronen på værket kan samtidig afsløres: Parrets drøm om en baby er blevet virkelighed. Om 1½ måned vil hun således nedkomme med en lille pige.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager skjuler sin spilafhængighed for kæresten

– Det er rigtigt dejligt, og jeg har haft en nem graviditet, jubler den 23-årige kommende mor til Realityportalen, mens Benjamin stråler af glæde.

Benjamin og Maria fra ‘Luksusfælden’ venter en lille pige. (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen

– I første omgang bliver vi boende her i lejligheden på Frederiksberg, for vi holder stadig igen med at sætte os i for store udgifter, fortæller Maria, der satser på at få Benjamins gæld ud af verden allerede til maj næste år, hvor babyen vil være et halvt år gammel.

– Når den tid kommer, så har vi en stor pulje penge, som vi kan bruge på at flytte ind i noget større, afslører parret videre.

LÆS OGSÅ: WOW! SE BILLEDET: Så meget ligner Alba og Sia hinanden

Benjamin afdrager 10.000 kroner om måneden på en 130.000 kroner stor gældspost opstået på baggrund af hans sygelige spil på Oddset. Derfor gik han i foråret med til at få et behandlingstilbud for sin ludomani, men det endte med at gå i vasken på grund af corona-situationen. Den planlagte gruppeterapi blev aflyst på grund af forsamlingsforbuddet, så klienterne fik i stedet tilbudt telefonmøder. Og det var ikke lige det, Benjamin havde forventet.

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to

– Men jeg fik forskellige værktøjer til at holde mig fri fra at genoptage spil. Egentlig har jeg det fint og har da haft trangen, men jeg vil gerne en masse andre ting i tilværelsen end bruge penge til det. Så jeg holder fast. Jeg gør det for mig selv og min fremtid, siger Benjamin, der har skiftet arbejde til en stilling, der giver ham en højere timeløn end tidligere.

– Det har betydet meget for vores forhold, at vi har fået styr på økonomien ved hjælp af ‘Luksusfælden’. Jeg fortryder bestemt ikke deltagelsen. Vi er blevet bedre til at snakke om tingene, end tidligere, siger Benjamin i relation til parforholdet.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? ‘Landmand’ Claus fik nok