Babs: Jeg har ingen grænser

Sarah, også kendt som Babs, er en af de nye konger, og selvom hun blot er 19 år gammel, så har hun ikke tænkt sig at stå i skyggen af de ældre konger.

Kongerne
Af Dan Bjerggård - 7. september 2014 kl. 17:50

Når ‘Kongerne helt til fest’ bliver sluppet løs i byerne Vejle, Kolding og Fredericia, så bliver det med den nye deltager Sarah, også kaldet Babs, som selv siger, at ALT kan ske.
– Jeg har ingen grænser, og jeg gør fuldstændigt, hvad der passer mig, fortæller den charmerende pige til Realityportalen.dk og forsætter:
– ‘Kongerne’ er et nyt eventyr for mig, og det kommer til at stikke helt af! Vi skal ud og give den gas og holde de vildeste fester. Om jeg ligefrem kommer til at have sex på TV, ved jeg ikke, men nu må vi se, hvad der sker.
LÆS OGSÅ: Ny konge vil score Knaldperlens søster
‘Jeg har de flotteste babser’
Med sine blot 19 år bliver den århusianske pige den yngste konge i denne sæson, men hun har bestemt ikke tænkt sig at stå i skyggen af de ældre konger.
– Jeg bliver kaldt babs, fordi jeg har de flotteste babser, griner Sarah og forsætter:
– Ej, jeg er en super sød pige, og det håber jeg, at seerne kommer til at opleve. Derudover får de en fuldstændigt grænseløs Babs, som tager tingene, som de kommer og bare har tænkt sig at feste amok og forhåbentligt kysse på nogle søde fyre, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Kia klar til Kongerne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.