Babe: Knaldperlen og Fissan er fantastiske

Den frække Babe fra ‘Kongeren af Rømø’ var ikke i tvivl om, hvorvidt hun skulle takke ja til en ny sæson af kongerne, når både Knaldperlen og Fissan også skulle medvirke.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. juli 2012 kl. 9:00

Til efteråret sender Kanal 5 ‘Kongerne af Rømø’. Optagelserne har været i gang de sidste 14 dage, og både Knaldperlen og Babe lover, at det det bliver en vild sæson.
LÆS OGSÅ: 5 nye konger er kronet
Babe havde sine op- og nedture i sidste sæson, men hun var alligevel ikke i tvivl om, hvorvidt hun skulle hoppe på vognen igen i år.
– Jeg sagde ja til den nye sæson af “Kongerne”, fordi Knaldperlen og Fissan også blev tilbudt det. Jeg holder virkelig meget af de to personer, de er fantastiske, siger Babe til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Cult-piger har de bedste kasser
I sidste sæson deltog også andre konger, herunder Vodka, Prada og X’en, men i år stødte nye konger til.

Lækre damer. Her ses Posh, Babe, Majse og Foxy. (Foto: Kanal 5)


– Det var mega fedt at have nye “Konger” med i år. De nye “Konger” er super grinern og er nogle virkelig dejlige mennesker, siger Babe.
Både Knaldperlen og Babe har været ude at love, at den kommende sæson bliver endnu vildere, end sidste år.
-De 14 dage i sommerhuset har været fantastiske, det har været en kæmpe fest med masser af sjov og ballade, og i skal glæde jer, fastslår den kønne pige, som stadig er single.
LÆS OGSÅ: Fissan: Jeg er i chok
Uheldig afslutning
Den sidste weekend inden, at kongerne skulle tilbage til virkeligheden, blev Fissan anklaget for voldtægt efter at have haft samleje med en pige, som han havde mødt i byen. Fissan blev hentet af politiet, da pigen efterfølgende valgte at anklage ham for voldtægt. Han blev dog løsladt senere på dagen, men pigen fastholder sin anmeldelse. Hele det scenarie lagde en dæmper på festlighederne.
– Jeg må ikke udtale om om sagen med Fissan, forklarer Babe.
Læs mere om dramaet her,
LÆS OGSÅ: Vodka: Fissan er ikke voldtægtsforbryder

Skal du se Kongerne af Rømø til efteråret?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.