Babe går de andre konger på nerverne

I aftenens afsnit af ’Kongerne af Rømø’ er Babe igen indblandet i drama. Læs her hvorfor.

Af Ida Reihs Andersen - 10. september 2012 kl. 18:38

I sidste uges afsnit af ‘Kongerne af Rømø’ fik man indblik i især Fissans irritation over, at Babe ikke tog del i de huslige pligter. I aftenens afsnit bliver det klart, at hendes ’dovenskab’ går alle husets beboere på nerverne.
– Jeg er træt af, at folk ikke laver noget i huset, det er et hus, hvor vi skal leve sammen otte forskellige mennesker, og der er en del pligter der skal overholdes, så alle kan være der. Der skal gøres rent, vaskes tøj, laves mad, handles ind og alle de ting man nu gør. Det kan godt være, at nogen er gode til og lave mad, jamen så laver de mad, og så må andre rydde op. Men når den samme person gang på gang springer over alle pligterne og så samtidig gerne vil bestemme, så kan man godt blive lettere irritabel på folk, erkender Fissan.
LÆS OGSÅ: Stort skænderi hos ‘Kongerne’
Der var dog ingen i huset, som konfronterede Babe direkte, og derfor var Babe sen om at opfatte, at de andre i huset havde et problem med hendes manglende deltagelse i de fælles gøremål.
– Det gik først op for mig, da dem ude i ’sync’ (der hvor man snakker alene til kameraet, red.) spurgte ind til, hvorfor jeg ikke lavede noget i huset, fortæller Babe til Realityportalen.dk.
Huslige pligter skaber drama
Babe er dog selv af den opfattelse, at hun lavede noget i huset, men hun erkender samtidig, at det er svært at få det hele til at spille, når otte mennesker skal leve sammen. Ifølge Babe er netop det, at de selv skal stå for de huslige pligter, blandt andet med til at skabe drama.
– Det skaber meget mere drama, når man selv skal stå for de huslige pligter, end hvis de bliver gjort for en! For så gider folk ikke det ene og det andet, fortæller Babe.
Babe mener dog ikke, at det kun er de huslige pligter, som skaber dramaen. Ifølge Babe er dem, som sidder ude i ’sync’, aktive medskabere.
– De mennesker, som sidder og stiller spørgsmål til en ude i sync, kan fx spørge Majse, “synes du, at Babe laver nok i huset?”, hvilket er et ledende spørgsmål til, at jeg ikke laver nok i huset! Det er ligesom dem, som fremkalder problemerne i huset! Det er jeg pisse irriteret over, raser Babe og indrømmer, at hun selvfølgelig godt ved, at hun ikke er den person, som laver mest.
LÆS OGSÅ: Miami: Det gælder om at have det sjovt
Rydder ikke op efter andre
At rydde op efter andre er bestemt ikke noget, som Babe er tilhænger af.
– Jeg gider bare virkelig ikke rydde op efter andre! Jeg rydder altid op efter mig selv, og mine ting ligger altid i den pæneste orden, forklarer Babe.
Babe forholdte sig alligevel pænt til kritikken, for som hun selv siger, så tager hun ja-hatten på og forøger sin indsats i huset.
LÆS OGSÅ: Løb for kræft med realitystjerner
Ikke luksus og VIP at gøre rent
Ifølge Babe skyldtes hendes ’dovenskab’, at opholdet ikke stemte overens med de ting, som hun var blevet lovet.
– Jeg forsøgte ikke at undslippe for at gøre rent. Men jeg er blevet lovet luksus og VIP stil, og det forbinder jeg ikke med selv at skulle gøre rent, vaske tøj og lave mad, forklarer Babe og fortsætter:
– Jeg synes, at ’Paradise Hotel’ og ’Fristet’ er noget, man kan kalde luksus. De får det hele serveret, vasket deres tøj, gjort rent osv. Det er også det, jeg gerne vil have – bare at kunne slappe af og nyde hele tilværelsen, slutter Babe.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.