B.S. Christiansen om krigen i Ukraine: Mit hjerte bløder

Den tidligere jægersoldat, B.S. Christiansen, er som mange andre også dybt berørt af krigen i Ukraine.

Af Lotte Knudsen og Linnea Thorseth - 12. marts 2022 kl. 9:55

Det var på en dyster baggrund, at stjernerne mødte op til premieren på ‘The Batman’. Ruslands angreb på Ukraine fyldte naturligt nok en del hos de fremmødte, og den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen satte ord på folks tanker.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur tiltalt for voldtægt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen snakker med drengene fra Fuld Effekt….

– Det er sindssygt. Mit hjerte bløder for Ukraine. Befolkningen lider. I øjeblikket er vi alle vidner til et folkemord, fordi der er en gal mand, der ikke forstår, hvad demokrati er. Så vi skal alle stå sammen og støtte op der, hvor vi kan. Men det er vildt, at vi er vidne til et overgreb og et folkemord. Lige nu sidder vi alle sammen bare og kigger på det, og det har jeg det virkelig svært ved, sagde B.S. Christiansen, 69, som var i Jægerkorpset i 21 år.

LÆS OGSÅ: Frederiks rørende gensyn: Han har passet på mig

Hans kendskab til krigens rædsler havde også sat nogle tanker i gang hos ham, men dem ville han gerne holde for sig selv. Han sagde dog, at han var meget berørt over verdenssituationen.

– Det påvirker mig, men livet skal gå videre, sagde han, som ankom til premieren med sine tre sønner Peter, 14, Robert, 21, og Leander, 26.

LÆS OGSÅ: Sofie i opgør med Joakim: Jeg er sendt til tælling

Læs mere om