Aykut indrømmer: Jeg fuckede op

Aykut Türkmens plan gik mildest talt helt i vasken, og det satte et endeligt punktum for hans tid på ‘Paradise Hotel’. Nu forklarer han, hvad han fortryder, og hvad der er sket med forholdet til Nikolaj.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. april 2021 kl. 21:03

Det blev den 22-årige Aykut Türkmen, der som den næste i rækken måtte indse, at ‘Paradise Hotel’ for ham var slut.

– Det er selvfølgelig nederen at ryge ud efter så kort tid. Men det var enten mig eller min bror, Sinan, siger Aykut om sit exit.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST I ‘PARADISE’: Derfor skulle paradiso forlade hotellet

Det skete, efter han havde fået en udfordring af sin lillebror, Sinan. Opgaven gik ud på, at han som hotellets snedige slange skulle få en af de andre fyre til at gå ind på et værelse til en pige, hvor slangen, Aykut, også selv ville stå. Ingen måtte finde ud af, at Aykut var den hemmelige slange.

Aykut gik efter at få Nikolaj ud, men intet gik, som han kæmpede for, at det skulle. Han bebrejder hverken Sinan eller nogen anden, at udfordringen blev hans vej ud af ‘Paradise’.

– Jeg har det fint med, at Sinan gav mig udfordringen og mulighed for at vise mit værd på hotellet. Men jeg fuckede op, og det er kun min egen skyld. Jeg er evig taknemmelig for, at han hjalp mig på hotellet, siger Aykut.

LÆS OGSÅ: Elvira er begyndt at se sin ekskæreste igen

Det fortryder jeg

For Nikolaj gennemskuede altså desværre, at Aykut havde en plan om at smide ham ud af hotellet, fordi han så Nikolaj som den stærkeste spiller.

I dag er der ingen dårlig stemning mellem de to deltagere.

– Nikolaj og jeg har ikke sådan rigtig snakket om det, som skete nede i Mexico, men vi snakker stadig som venner. Han er ikke sur eller noget, fortæller Aykut.

Aykut Türkmen. (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

Når han ser tilbage på sit ophold på hotellet, er der nogle ting, han fortryder. For eksempel ser man, at han og Monique intet har at tale om, efter Monique og valgt Aykut som sit partner og sendt Philip hjem.

– Hvis jeg kunne have gjort noget anderledes, ville jeg nok have snakket lidt mere med pigerne, så jeg ville stå stærkt ved drengene og pigerne. En ting mere jeg ville have ændret, ville nok være at have snakket lidt mere med Monique, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Endnu en deltager trækker sig fra ‘Stjerne Boksning’