AV! Amanda Mogensen i kæmpe stormvejr

Med et enkelt spørgsmål fik Amanda sine følgere til at rase.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. januar 2021 kl. 08:54

Det er vist tydeligt for enhver, at der det sidste år har hersket forskellige meninger om, hvad man egentlig kan tillade sig i en tid, hvor hele verden kæmper mod en pandemi.

Men man behøver altså ikke at rejse til Dubai for at komme i stormvejr på de sociale medier. Det oplevede Amanda Mogensen sent mandag aften, da hun sendte en lille efterspørgsel ud på Instagram.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

– Jeg ved ikke om, folk bliver sure, eller hvad fanden de gør, indledte hun sin story.

Herefter spurgte hun, om der var en, der kunne hjælpe hende med at få lavet sine negle, da hun det sidste halvandet år har været vant til at have kunstige negle, og at de efter mange ugers lockdown nu havde brug for en kærlig hånd.

LÆS OGSÅ: Tabita afslører: Derfor måtte jeg ikke drikke i ‘Ex on the Beach’

– Er det ulovligt? Det er det vel ikke? Og hvis det nu er privat?, spørger ‘Ex on the Beach’-baben og forsikrer om, at hun selvfølgelig gerne vil tage en coronatest inden mødet med en negletekniker.

Amanda provokerer

Alligevel fik spørgsmålet nogle af hendes cirka 127.000 følgere til at reagere med skarp kritik og en mening om, at Amanda provokerer. “Alle i influencere burde tage jeres hår, extensions, negle og vipper og proppe langt op i røven”, skriver en ud af flere.

Til det meldte Amanda tilbage, at hun synes, folk skal stoppe med at følge hende, da ingen vil kunne ændre hendes holdning. Desuden mener hun, at mange mennesker i den her tid har ændret sig til at blive nogle modbydelige og negative udgaver af sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-deltager venter barn

– Jeg prøver ikke at provokere. Er det at provokere at føle sig usexet og mindre feminin? Ikke, hvis du spørger mig. Det er bare at gå op sig selv, og det gør mig glad at gøre noget ud af mig selv, siger hun.

Amanda forsvarer også sig selv med, at der hvert år dør mennesker af influenza, og det har ingen travlt med at gå op i.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Løvens Hule’: Er flyttet ind hos Jesper Buch

Læs mere om