AV! Abdi og Malene siger farvel til ‘Vild med dans’

Det ser ud til, at der i aften kunne være stor risiko for, at parret er færdige i ‘Vild med dans’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. september 2021 kl. 16:59

I aften går 11 modige dansere som bekendt på hele Danmarks dansegulv, men når aftenen er omme, er der desværre kun 10 tilbage.

Det er svært at spå om, men ifølge Danske Spil, er der allerede nu klarhed om, hvilke to par der kommer i omdans. Det marathonløberen Abdi Ulad og danser Malene Østergaard samt Asta Björk og sanger Jimilian Ismaili.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-babe har tabt 24 kilo

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Abdi og Malene fortæller om at være i omdans…

Abdi blev danmarksmester, da han søndag den 19. september deltog i CPH Half og altså løb distancen som den hurtigste dansker gennem Københavns gader. Men i aften kommer det til at gå knap så godt.

Ifølge Danske Spil er det Abdi Ulad og Malene, der ikke kommer videre fra omdansen. De giver nemlig pengene 1,60 gange igen, hvis Abdi Ulad går videre, mens man får sine penge 4,50 gange igen, hvis Jimilian skal danse igen om en uge.

LÆS OGSÅ: Amalie dumper barnepigen: Har ikke brugt hende overhovedet

Top 3 i ‘Vild med dans’

I den anden ende af skalaen finder man Lise Rønne og Silas Holst som de helt store vindere af konkurrencen. Ved parret får man fra Danske Spil sine penge hele 80 gange igen.

I hælene på dem danser Pernille Blume og Morten Kjeldgaard sig ind på en andenplads, mens Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt indtager tredjepladsen.

Absolut intet er dog sikkert, og i aften bliver det hele altså afgjort i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst