Asta og Oscar: Sådan er vores forhold efter 'Vild med dans'

‘Vild med dans’-parret fortsætter med at ses efter konkurrencen, fortæller de.

Af Katja Gasiorowski - 30. november 2019 kl. 10:55

Det er kun en uge siden, at vi måtte sige farvel til Oscar Bjerrehuus og Asta Björk i ‘Vild med dans’, som røg de ud lige inden den store finale, som fandt sted her til aften i Horsens.
LÆS OGSÅ: TILLYKKE! Vinderne af ‘Vild med dans’ 2019 er fundet
Men traditionen tro var de og de andre udstemte par en tur på dansegulvet til finalen. Dermed var deres pause fra konkurrencen ganske kort.
– Det er jo ikke så lang tid siden, vi var her, lød det fra Oscar efter fredagens show.
– Men det er jo noget helt andet at være her. Stemningen er jo bare så sindssyg, tilføjede Asta.
– Og der er så mange flere mennesker. Det er virkelig fedt, medgav Oscar.
LÆS OGSÅ: Nu svarer Oscar og Asta på kæreste-rygter

Fortsætter med at ses

Undervejs i ‘Vild med dans’ har der været spekulationer om, hvorvidt ‘Vild med dans’-parrets forhold har udviklet sig i den romantiske retning. Særligt efter, at det kom frem, at Oscar var blevet single, og at han og Asta flere gange var blevet set flette fingre under showet.
Selvom de to endnu ikke har mærket friheden efter ‘Vild med dans’, så er danseparret dog enige om, at de ikke stopper med at se hinanden, bare fordi danseskoene – i Oscars tilfælde – er pakket væk for nu. De fastholder dog, at der er tale om et venskab og ikke en romance.
– Vi har helt sikkert bygget et venskab op, og vil vil helt klart ses efter de fire måneder, vi har tilbragt sammen, fortalte Oscar lige efter fredagens finale.
– Ja, vi er da venner. Hvorfor skulle vi ikke ses? spurgte Asta retorisk.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-hunk scorer stort TV2-job
Netop som det ene ‘Vild med dans’-projekt er overstået, så starter Asta op på et nyt. Hun skal nemlig i gang med ‘Vild med dans – the musical’, mens Oscar planlægger at lave DJ-arbejde og modeljobs og måske ud at rejse, lød det ‘Vild med dans’-parret om deres nærmeste fremtidsplaner.
WAUW: ‘Vild med dans’-vindere skriver historie