Asta i jubel: Jeg glæder mig så absurd meget

Asta Björk deler den ene gode nyhed efter den anden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. juli 2021 kl. 14:55

Livet behandler den 23-årige ‘Vild med dans’-babe Asta Björk godt for tiden, for hun vælter sig i gode nyheder og har både held i kærlighed og karriere.

For ikke nok med, at hun om kort tid begynder træningen og skal være med i ‘Vild med dans’ 2021, så er hun også blevet optaget på sit drømmestudie.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

– Så må jeg endelig råbe det højt: Jeg skal være med i ‘Vild med dans’ igen. Samtidig er jeg blevet optaget på medicinstudiet på KU (Københavns Universitet, red.) med studiestart her til september, fortæller Asta i et opslag på Instagram.

Det er cirka samtidig, at det går løs med dansekonkurrencen, som får premiere den 10. september, og derfor bliver kalenderen altså tæt pakket hos ‘Vild med dans’-stjernen.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

– Jeg starter på den måde mit nok travleste efterår nogensinde, men jeg glæder mig så absurd meget, lyder det fra Asta, der endnu ikke ved, hvilken kendt dansker hun om kort tid skal danse med.

Asta Björk er kærester med Jonass Jannec Jensen, kendt fra ‘Paradise Hotel’, som hun  bor sammen med i en lejlighed i Kokkedal nord for København.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr