Asha er ude af 'Popstars': Ikke klar til The Voice-scenen - Her & Nu

Asha er ude af 'Popstars': Ikke klar til The Voice-scenen

Blot en uge før den endelige finale måtte den talentfulde sangerinde forlade ‘Popstars 2014’.

Af Mikkeline Andersen - 29. oktober 2014 kl. 10:29

Med kun en uge til den afgørende finale var spændingen stor, da fire ‘Popstars’-deltagere skulle gøres til tre. Asha Malaika Akida var den sanger, som dommerne så ude af programmet.
– Dommernes begrundelse var, at jeg var den af os tilbage, som havde den dårligste vokal.  Det giver jeg dem ret i, siger Asha til Realityportalen.dk og uddyber:
– De var meget konkrete og enige. Dommerne sagde, at jeg har hele pakken, så hvis jeg tager et halvt til et helt år med vokaltræning, så er de sikre på, at jeg nok skal nå langt.
LÆS OGSÅ: Kenneth efter exit: Tager på turné
Ikke 100 procent klar
Til den store finale skal de talentfulde sangere indtage The Voice-scenen. En oplevelse som Asha går glip af, men det er hun ikke ked af.
– Jeg har fået rigtig meget ud af at være med, og jeg er glad for, at jeg nåede så langt. Samtidig er jeg glad for at ryge ud nu, fordi ens stemme skal være 100 procent klar for at stå på The Voice-scenene, og det er min ikke, siger hun.
Med hård træning er den den 20-årige sangerinde ikke tvivl om, at hun nok skal nå sit mål. Indtil da er hun ikke i tvivl om, hvem hun helst ser vinde ‘Popstars 2014’.
– Sandre aka Lingling, som var mit kælenavn til hende derinde. Nærmest fra dag et har vi arbejdet ved siden af hinanden, og jeg ved, hvor meget arbejde hun har lagt i det, og hvad hun kan præstere. Derfor fortjener hun at vinde.
LÆS OGSÅ: Chris afslører: Fik ingen tid med dommerne
Kom tæt på dommerne
Selvom dommerne af tidligere deltagere har fået kritik for ikke at tilbringe megen tid med sangerne, så sætter Asha pris på at have mødt dem.
– Det var en fed oplevelse at møde dommerne. Særligt sidst i forløbet er vi kommet tæt på dem, og de har hver især givet os individuelle råd, fortæller Asha.
Indtil videre har Asha ingen musik-projekter i gang. Hun tager en dag af gangen, og som det ser ud nu, så skal hun træne sin vokal.
LÆS OGSÅ: Chio efter ‘Popstars’-exit: Dommerne lærte mig mindst
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.