Asbjørn om at se sæson 5: Den hårdeste tid i mit liv

‘Ex on the Beach’-hunket tabte sig under optagelserne, fordi han var så knust.

Af Lærke Stræde - 2. december 2020 kl. 10:37

Første gang vi stiftede bekendtskab med den tårnhøje fyr fra Kolding, var i sæson fire af ‘Ex on the Beach’, hvor han gik under navnet ‘Tyren’. Og det navn levede han da også op til i programmet, hvor han gang på gang hændte fløde ud over de dejlige damer i villaen.

Men i den nuværende sæson af det populære realityprogram er det en helt anden udgave af Asbjørn, vi får at se. Amors pil har nemlig ramt den 204 centimeter høje fyr lige i hjertet, og det har gjort ham blødsøden.

– Jeg er sgu en blød tyr derinde. Det kan man ikke lægge skjul på. Er jo bare møgforelsket derinde, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Krise i parforholdet: Alt er ikke en dans på røde roser

Pigen, der løb med Tyrens hjerte i villaen, hedder Lærke Wadmann, og selvom de to næsten var kærester hjemme i Danmark, så er der ingen garanti, når det kommer til ‘Ex on the Beach’. Det får Asbjørn at føle på den hårde måde.

Lige så hårdt det kan være for seerne at være vidne til et knust hjerte i programmet, endnu hårdere er det at se, når det er ens eget hjerte, der blev knust.

– Det er da ikke så sjovt. Det er super hårdt at se. Det gør ondt, når kærligheden ikke går den rigtige vej. Det tror jeg, vi alle sammen kender til, siger han.

LÆS OGSÅ: Silas Holst deler helt særlig oplevelse: “Er du på røven?”

Tyrens eks Lærke Wadmann (Foto: Discovery Networks Denmark)

Hjertesorgens fysiske mén

Selvom Asbjørn i dag har det godt, så ville han aldrig gennemgå den oplevelse igen.

– Jeg er kommet mig, men vil ikke lægge skjul på, at det var den hårdeste tid i mit liv. Jeg kunne ikke spise, havde ondt i maven hele tiden og tabte mig rigtig meget under de optagelser. Jeg ville aldrig den tur igennem igen, lyder det fra ham.

Hvordan Asbjørn og Lærke har det sammen i dag, kan de desværre ikke udtale sig om, fordi programmet stadigvæk kører. Om Asbjørn kommer ind i villaen igen, eller om Lærke finder en ny kærlighed derinde, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons drømmejob: Dette program vil jeg være vært på

LÆS OGSÅ: Ulla blev overfaldet på opholdssted: Jeg vil have mén resten af livet

Læs mere om