Asbjørn jubler: Jeg er rigtig glad

Et helt nyt kapitel er begyndt for ‘Ex on the Beach’-hunken.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juni 2021 kl. 09:13

Det så sort ud for Asbjørn Nielsen, da han i foråret blev forladt af Christel Trubka, som havde brug for at være alene og ikke havde de rigtige følelser for ham.

Parret var ellers en måned forinden flyttet sammen i en lejlighed i København, og derfor blev han naturligvis både ulykkelig og chokeret.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

Men allerede nu ser det hele meget bedre ud for reality-stjernen, der i 2020 var med i både sæson 4 og 5 af ‘Ex on the Beach’.

– Jeg er begyndt stille og roligt at føle mig tilpas her. Jeg har det fucking godt, træningen kører, jeg har de folk i mit liv, jeg har brug for. Jeg er glad! Jeg er rigtig glad, lyder det begejstret fra Asbjørn, der giver en status i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

Efter bruddet er han nemlig flyttet tilbage til Kolding, hvor han kommer fra, og her har han brugt tiden på sin store passion – at være coach og personlig træner.

Dog var det til at begynde med lidt hårdt at flytte endnu en gang.

LÆS OGSÅ: Lyver ung mor om søns sygdom?

– Jeg vil være ærlig og erkende, at jeg har været lidt stresset. Det har været en kombination af, at jeg gerne vil gøre det rigtig, rigtig godt for alle mine klienter, samtidig med at jeg har stået og gerne ville have min lejlighed 110 procent færdig. Og de to ting i en kombination er bare ikke helt god, siger Asbjørn, der altså nu er ved at være helt på plads i lejligheden.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anna: Det er ulideligt

Læs mere om