Realitypar om nyt program: Det er ubehageligt! - Her & Nu

Realitypar om nyt program: Det er ubehageligt!

Ariela og Biniyam fra den nye sæson af ’90 Day Fiancé’ har måtte stå model til mere end de fleste i kærlighedens navn.

Af Lykke Buhl - 27. juli 2020 kl. 12:59

I går søndag var der premiere på anden sæson af den amerikanske realityserie ’90 Day Fiancé: The Other Way’ på Dplay.

I programmet følger vi en håndfuld håbefulde amerikanere, der forlader deres hjem og alt de kender for forfølge kærligheden og flytte om til deres udkårne i et fremmed land.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne afslører babys navn

Ubehageligt og underligt

Blandt parrene, vi mødte i gårsdagens premiere, finder vi 28-årige Ariela fra amerikanske Princeton i New Jersey og 29-årige Biniyam fra Etiopien. Men det har bestemt ikke været nogen let tv-debut for parret.

– Det er ubehageligt. Det er meget svært at vise til andre mennesker, men jeg håber, de lærer om os, fortæller Biniyam til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert blev hjemløs

Også hans gravide kæreste, Ariela, har svært ved tanken om, at hun nu deler ud af sit utraditionelle liv og forhold med hele verden.

– Det er underligt, fordi jeg har altid været ret privat anlagt. Jeg har levet et ukonventionelt liv, og jeg ved, at mange mennesker vil have svært ved at forstå det. Det er svært at dele så tumultariske øjeblikke, men jeg håber, der kommer noget godt ud af det, forklarer hun.

Ariela, 28, USA & Biniyam, 29, Etiopien i ’90 Day Fiancé: The Other Way, sæson 2 (Foto: TLC)

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

Nervøs for fødslen

28-årige Ariela har altid været en rejselysten sjæl. Efter hun gennemgik en skilsmisse, tog hun på en personlig udviklingsrejse rundt i verden, hvor hun endte med at møde 29-årige Biniyam i Etiopien og blev i landet et par måneder, hvor de to rejste rundt sammen.

Inden Ariela skulle rejse tilbage til USA, fandt hun ud af, hun var gravid med Biniyams barn. Biniyam har allerede en lille søn, han desværre ikke ser, fra forholdet til hans ekskone.

LÆS OGSÅ: UPS! Ung mor glemmer trusserne

’90 Day Fiancé: The Other Way’ starter derfor der, hvor Ariela har besluttet sig for, at hun må flytte tilbage til Etiopien for at føde der, så Biniyam kan være tilstede under fødslen. Men levestandarden og sundhedssystemet i Etiopien gør Ariela nervøs for at føde sit barn i landet.

– Jeg er allerede bange for at skulle have en baby og blive mor. At skulle gøre det i et land, hvor jeg kun er ved at lære sproget og kulturen er overvældende, forklarer Ariela til Realityportalen og understreger, at også hendes familie desværre deler hendes bekymring:

– Min familie var bekymret over, at de ikke er lige i nærheden til at hjælpe med fødslen og babyen. De er læger, og de kender til alle de værste scenarier. Hvis der skete noget, så skulle de på et døgns rejse for at komme om til mig, uddyber Ariela.

LÆS OGSÅ: Caroline og Mathias åbner op om sønnen

Biniyam er derfor også utrolig taknemlig overfor, at Ariela alligevel tager til Etiopien for at stifte familie med ham der.

– Jeg sætter virkelig pris på det offer, hun har gjort for mig. Hun gør det hele af kærlighed, lyder det fra Biniyam.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Tinas familietragedie: Mor og far brændt ihjel

Kærligheden overvinder alt

Desværre er afstanden og den amerikanske indrejselovgivning ikke de eneste komplikationer, som parret er stødt på i deres forhold. Deres forskellige hudfarver har også givet anledning til, at nogle mennesker har ønsket at skade dem.

– Vi har modtaget racistiske kommentarer til vores ansigt og sociale medier. Folk tror ikke, vi virkelig kan elske hinanden, forklarer parret.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Der er der dog ingen tvivl om hos Ariela og Biniyam selv, at de har fundet en utrolig kærlighed i hinanden.

– Vi hjalp hinanden igennem så meget smerte, da vi først mødte hinanden. Der lærte jeg Biniyams utrolige godhed og stærke karakter at kende. Han hjalp mig med at finde mig selv igen, fortæller Ariela rosende om partneren, der heldigvis har det på samme måde med hende.

– Ariela er så klog, smuk og venlig. Jeg elsker hende. Hun har givet mig et nyt liv, nyt håb og en ny baby. Det motiverer mig, at vi kan finde lykken sammen. Jeg mistede mine forældre, da jeg var dreng, og min eks tog min søn. Nu har jeg endelig en familie, lyder de søde ord fra Biniyam.

LÆS OGSÅ: Realitystjernes liv forandret for altid: Jagtede morder

LÆS OGSÅ: Gustav savner at lave tv