Arbejdsløs 'Luksusfælden'-deltager trøsteshopper Kähler-vaser - Her & Nu

Arbejdsløs 'Luksusfælden'-deltager trøsteshopper Kähler-vaser

Der er ikke penge til sønnens fritidsaktiviteter eller afvikling på gælden, men parret går i hvert fald ikke ned på Kähler-vaser.

Af Jonas Sand - 2. maj 2017 kl. 13:42

I Nøvling sidder Michael og Tina fast i gældsfælden. Det spænder ben for, at de kan udleve den drøm om et nedlagt landbrug, som parret har, og derfor har de taget kontakt til ‘Luksusfælden’ i håb om hjælp.
Michael har styr på sin økonomi og har ingen gæld, og faktisk har han netop solgt en andel i et hus og står med 400.000 på bankkontoen. Så heldig er Tina dog langt fra. Hun har taget en stor gæld med ind i ægteskabet og skylder mere end 1 million kroner væk – en gæld, hun ikke kan betale for.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ sparede dem for rekordbeløb: Sådan går det i dag
Men det er langt fra kun gælden, der er et problem, viser det sig hurtigt, da eksperterne gennemgår parrets konti. Tina er blevet arbejdsløs og bruger alt for mange penge, hvor især Kop & Kande og Imerco er steder, hun er glad for at besøge. Hun har nemlig en svaghed for Kähler-vaser, hvilket parrets hjem tydeligt viser.
Det forstår eksperterne, Kenneth Hansen og Mette Reissmann, ikke meget af. Tina og Michael har tidligere klaget over, at der ikke altid er penge til, at deres søn kan lave de fritidsaktiviteter, som han gerne vil. Og hvordan hænger det så lige sammen?
Er Michael villig til at bruge de 400.000 kroner på at hjælpe Tina af med gælden, og kan eksperterne få hende til at stoppe med at trøseshoppe Kähler-vaser? Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Gældsplaget ‘Luksusfælden’-deltager tømte kiosk for skrabelodder
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Tonny og Marianne fik alligevel hjælp af ‘Luksusfælden’
LÆS OGSÅ: Luksusfælden’-ekspert skuffet over Trine: Der var jo ikke langt til målet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.