Arbejder i ‘MasterChef’ køkken til daglig: Jeg føler, jeg har vundet

Isabella var både i finalen i ‘MasterChef’ 2020 og ‘MasterChef Jul’, dog har hun aldrig løftet trofæet, alligevel føler hun, at hun har vundet.

Af Rikke Lynge - 10. december 2020 kl. 21:42

Isabella Amorøe måtte igen se sig slået i en ‘MasterChef’ finale, da Morten Bournonville i aftes løb med trofæet i ‘MasterChef Jul’ lige for næsen af hende.

Allerede efter første ret troede Isabella, at løbet var kørt. Én ud af tre finalister skulle sorteres fra, og da Mielcke og Castberg allerede havde valgt Morten og Mia Maja videre i konkurrencen, vidste Isabella godt, hvad klokken havde slået.

– Jeg tænker først “øv”. Jeg havde virkelig troet og håbet på, at jeg kunne naile den første ret, så jeg kom videre og fik lov til at vise, hvad jeg havde planlagt, fortæller Isabella, der glemte at høre efter, hvad Mielcke efterfølgende sagde, for faktisk var Isabella slet ikke ude af konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Shøle har tidligere vundet et madprogram

– Jeg var for hurtig til at dømme, at jeg var ude. Der går noget tid, før det går op for mig, at han ikke siger tak for nu, fortæller Isabella, der er glad for, at hun turde udfordre sig selv til det yderste – også i den sidste konkurrence, som næsten var umulig at nå.

– Jeg ville ønske, at jeg kunne kæmpe mig til trofæet, men når det er sagt, så er jeg sindssygt glad for at have været med i så mange afsnit af ‘MasterChef’. Jeg har fået det optimale ud af det, og jeg under Morten sejren, og at jeg ikke står med trofæet til sidst er okay, når man lige er kommet sig over resultatet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

Arbejder i ‘MasterChef’ køkken

Til daglig arbejderIsabella hos Nemlig.com som opskriftsudvikler og projektleder for måltidscontent. Det vil sige, at hun står for at producere og være frontfigur på det video- og billedmateriale, som omhandler måltiderne, der skal inspirere alle til madlavning. Efter Isabellas deltagelse i ‘MasterChef’ er hendes opgaver i køkkenet hos Nemlig.com vokset.

– Jeg har altid lavet mad og udviklet opskrifter i mit arbejde, men nu har jeg fået fingrene lidt mere ned i bolledejen og har fået lov til at være lidt mere i køkkenet og laver mere mad, som vi kan vise vores kunder, så det er jeg sindssygt glad for, fortæller Isabella og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jakob Mielcke mistede sin far i år: Julen er vigtigere end nogensinde

– Jeg står i ‘MasterChef’ køkkenet hver dag. Selvfølgelig uden dommerne og på mine egne præmisser, og det er jeg virkelig taknemmelig for, så på den måde føler jeg, at jeg har vundet, fordi jeg har fundet min plads, og jeg har taget de gode ting med mig fra min deltagelse i ‘MasterChef i mit daglige arbejde.

Det eneste Isabella mangler i sit daglige ‘MasterChef’ køkken er konkurrenceelementet.

– Jeg er blevet lidt afhængig af konkurrenceelementet, jeg kan godt lide at udfordre mig selv på madfronten, så det skal jeg lige have inkorporeret i mit arbejde, griner Isabella.

LÆS OGSÅ: Derfor har Geggo og Linse aldrig haft juletraditioner

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af nemlig.com (@nemligcom)