ANNONCE: Spar penge på dine faste udgifter og få luft i budgettet - Her & Nu

ANNONCE: Spar penge på dine faste udgifter og få luft i budgettet

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Af Annonce - 17. oktober 2020 kl. 10:30

En stor del af vores penge går hver måned til at betale for de faste udgifter. Det kan for eksempel være husleje, lån, bilafdrag, vand, varme og el samt forskellige former for abonnementer. For nogle fylder de faste udgifter dog så meget, at der ikke er råd til ret meget andet, og det kan godt gå hen at blive kedeligt i længden.

Er du en af de mange danskere, der godt kunne tænke sig at få mere luft i budgettet, der ønsker at spare op til en velfortjent ferie, eller som bare godt kunne tænke sig at spare, der hvor der spares kan, så er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kigger vi nemlig nærmere på, hvordan du kan spare penge på dine faste udgifter.

5 konkrete sparetips

Nedenfor kan du finde en oversigt over 5 konkrete sparetips til, hvordan du kan spare penge på dine faste udgifter og dermed få mere luft i budgettet:

  1. Spar penge på strømmen
  2. Find billigere forsikringer
  3. Tag cyklen i stedet for bilen
  4. Opsig unødvendige abonnementer
  5. Læg en madplan og køb ind en gang om ugen

1. Spar penge på strømmen

Strømmen er et oplagt sted at starte, hvis du ønsker at spare penge på dine faste udgifter. Du kan nemlig både få billig el ved at skifte elselskab, og du kan også forholdsvist nemt spare penge på dit forbrug ved blot at sætte det en smule ned. Det gælder for eksempel blot om at tænke over, hvor meget strøm du rent faktisk bruger. Husk derfor at slukke på kontakterne i stedet for at lade apparaterne stå på standby, og sluk for lyset i de rum du ikke befinder dig i.

2. Find billigere forsikringer

Et andet sted at spare penge er på forsikringerne. Der er så mange forskellige forsikringsselskaber på markedet i dag, at det stort set vil være umuligt ikke at kunne finde et billigere alternativ.

3. Tag cyklen i stedet for bilen

Mange af os har en bil, selvom vi i virkeligheden sagtens kunne klare os uden. Tag i stedet for cyklen – så sparer du både penge, samtidig med at du får masser af motion.

4. Opsig unødvendige abonnementer

Har du mange abonnementer, som du måske egentlig ikke bruger, eller som du i virkeligheden sagtens kunne undvære, så kan du nemt spare nogle penge ved at opsige disse.

5. Læg en madplan og køb ind en gang om ugen

Hvis du vil spare penge på madbudgettet, kan du med stor fordel lægge en madplan og kun handle ind en enkelt gang om ugen.