Annonce: Små bitte nåle holder huden frisk og ung

Modeblogger og tidligere Paradiso Sandra Rud Gaasedal er begejstret. Hver eneste dag mærker hun, hvordan Swiss Skin Renewal arbejder i dybden og holder hendes hud frisk og ung.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. marts 2016 kl. 5:23

– Jeg elsker, at jeg kan mærke, hvordan cremen trænger ind og arbejder i huden. Jeg kan virkelig mærke, at det gør noget godt, siger Sandra, der har modebloggen kassandragoldofficial.com
Sandra er travl blogger og tidligere deltager i Paradise Hotel, og hun har ofte oplevet, at hendes hud kan være træt og tør, men med Swiss Skin Renewal er det et overstået kapitel. Nu holder hun effektivt rynker og andre alderdomstegn på afstand.
Kommer rynkerne i forkøbet
– Jeg vil gerne holde min hud ung, og det er super lækkert, at Renewal-kittet fra Swiss Clinic kommer aldringen af huden i forkøbet, siger Sandra.
Swiss-rp
Swiss Skin Renewal består af to produkter. Swiss Skin Roller, som består af 540 mikronåle i kirurgisk stål, der laver bittesmå kanaler i hudens øverste lag. Og Swiss Rejuvenator – en gel, der trænger dybt ind i huden. Perforeret hud absorberer nemlig op til 300 gange mere gel end ikke-perforeret hud.
– Produkterne hjælper også mod gamle ar, appelsinhud og strækmærker. Og jeg kan helt klart mærke en forskel på min hud, efter jeg er begyndt at bruge dem, siger Sandra Rud Gaasedal.
De små bitte kanaler, nålene på rolleren laver i huden, sætter gang i en naturlig helbredelsesproces og stimulerer til produktion af ny af hud. Og gelen, der smøres på bagefter indeholder stoffet beta-glucan, der styrker immunforsvaret og øger hudens produktion af ny hud.
– Bestil Swiss Skin Renewal i dag
Ingen smerter
– Jeg frygtede lidt, at det ville gøre ondt at bruge rolleren, fordi den er med nåle, men det gør slet ikke ondt.
Man kan bare mærke det på en god made. Min pande er lidt mere følsom end kinderne og hagen, men så er jeg bare lidt mere forsigtig i panden, siger blogger Sandra Rud Gaasedal.
– Jeg vil helt klar anbefale produktet, især hvis man gerne vil kunne mærke, at det virker. Det liver virkelig ansigtet op, og man vænner sig meget hurtigt til at bruge det, siger hun.
Swiss Skin Renewal findes med forskellig nålelængde. 0,2 mm til ansigtet. 0,5 mm til Anti-Aging. Og 1,0 mm til kroppen.
– Det er en god idé at bruge produkterne om aftenen, for huden bliver lidt rød, men rødmen forsvinder heldigvis hurtigt igen. Så jeg må bare sige, at jeg er helt vild med produkterne, og jeg kan helt klart anbefale dem til jer derude, siger modeblogger og realitystjerne Sandra Rud Gaasedal.
Bestil Swiss Skin Renewal for kun 960 kr. på swissclinic.dk. Gratis fragt og hurtig levering.
Sådan bruger du Swiss Skin Renewal

  • Området, du ønsker at behandle, desinficeres med hudsprit eller anden bakteriedræbende væske. Den specialudviklede antibakterielle spray Swiss Sanitizing Spray desinficerer både krop og roller perfekt.
  • Rul Swiss Skin Roller 3-4 gange hen over huden i alle retninger. Vandret. Lodret. Og diagonalt. Frem og tilbage.
  • Påfør straks Swiss Rejuvenator, så den trænger dybt ind i huden gennem de bitte små kanaler i huden.
  • Efter brug er det vigtigt at rengøre rolleren. Swiss Sanitizing Spray dræber alle bakterier og er let at bruge, men andre bakteriedræbende produkter kan også benyttes.