ANNONCE: Sådan får du en vellykket date - Her & Nu

ANNONCE: Sådan får du en vellykket date

Dette er sponsoreret indhold

Af Annonce - 16. oktober 2020 kl. 10:52

Datinglivet kan være svært at navigere rundt i, og spørgsmålet om hvordan man knækker koden til kærlighed, er vanskeligt at svare på. At søge efter den eneste ene kan både være nervepirrende og udfordrende, men uanset hvad skal du huske, at dating skal være sjovt. Når du har fundet en du finder interessant og som du gerne vil lære bedre at kende, så er det bare at komme afsted på den første date hurtigst muligt, så du kan finde ud af om der kan være potentiale til mere. Men hvordan sikrer du dig at at daten bliver så god som overhovedet muligt? Og hvad kan du selv gøre for at skabe de bedste forudsætninger for en god date? Læs med videre og bliv lidt klogere herpå.

Sørg for et positivt mindset

De tanker du har omkring daten på forhånd, kan rent faktisk have betydning for, hvordan udfaldet af daten bliver. Hvis du allerede inden daten har dødsdømt projektet og i virkeligheden hellere vil blive hjemme, så er forudsætningerne for en god date i hvert fald ikke helt i top. Sørg derfor for, at I skal ud og lave noget, som du selv synes er sjovt og som du rent faktisk kan glæde dig til. På denne måde er du med til at skabe de bedste rammer for dagen og samtidig sørge for, at du kommer til at vise den bedste side frem af dig selv.

Vær opmærksom på din date

Sørg for at være opmærksom, lyttende, smilende og høflig, så du får din date til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Vis at du er interesseret ved f.eks. at spørge ind til din dates interesser, uden at det kommer til at føles som et forhør. Hvis du generelt sørger for at have mere fokus på din date end på dig selv, vil det med sikkerhed være med til at skabe en god stemning. Det kan derfor være en idé at holde en lille smule igen i forhold til at plapre løs om alverdens ting og sager, men dermed ikke sagt at du ikke skal tale om dig selv, for din date skal selvfølgelig også lære dig lidt at kende. Husk på at du også er afsted for at lære den anden person at kende, så du kan finde ud af hvor godt du egentlig synes om den anden person, i stedet for kun at være opmærksom på at vedkommende skal synes godt om dig.